עמוד הבית האוניברסיטה העברית בירושלים
ארגון בוגרי האוניברסיטה
אודותינו

ארגון הבוגרים הינו הגוף האחראי על הטיפול בבוגרים החל מסיום לימודיהם לתואר וקבלת תעודות הסיום.

במאגר הבוגרים מופיעים למעלה מ-200,000 בוגרים לדורותיהם מהארץ ובעולם. מאגר ייחודי זה מאפשר שמירה על קשר בין הבוגרים לבין האוניברסיטה ובין הבוגרים לביניהם.

על מנת להגיע למרב הבוגרים אנו עושים מאמץ להרחיב את מאגר כתובות הדואר האלקטרוני כערוץ תקשורת מתקדם ויעיל עם הבוגרים.

האוניברסיטה גאה בעשרות אלפי בוגריה המהווים קבוצת עילית, המעורבים בחיי העשייה והיצירה בארץ ובעולם והם מקור גאווה לה. ארגון הבוגרים נותן ביטוי לרצון האוניברסיטה לראות בבוגריו חלק פעיל ונכבד ממשפחת האוניברסיטה.

הארגון מדגיש בחזונו שלושה רעיונות: האחד - לשמר את קשרי הבוגרים לאוניברסיטה העברית. השני - לבנות גשרים וקשרים בין הבוגרים לבין עצמם. השלישי - להפוך את הבוגרים לגורם תומך ותורם לרווחת המוסד וציבור הסטודנטים.
עם חידוש הקשר עם הבוגרים מבקשת האוניברסיטה לרתום אתכם לעשייה נוספת ומעורבות אמת בתחומי המדע והמחקר, התעשייה והייצור ובעיקר לקידום ההשכלה הגבוהה בישראל.

הארגון מציע פעילויות לקידום יצירת קשרים אישיים, חברתיים ותעסוקתיים בתוך המערכת האוניברסיטאית ובעיקר בחוגים. מגוון הפעילויות יהיה רחב ויאפשר היצע הן במישור האינטלקטואלי-אקדמי (הרצאות, תכניות להמשך לימודים, כנסים מקצועיים), הן במישור החברתי (מפגשים על כוס קפה וטיולים מאורגנים), והן במישור העסקי (מפגשים עם קובעי מדיניות ובעלי חברות).

בוגרים שיצטרפו לארגון וישלמו דמי חבר, יוכלו להזמין תעודת "בוגר אוניברסיטה" וליהנות מהטבות רבות.

לוגו האוניברסיטה העברית ICS בניית אתרים