במסגרת הקורס נכיר את עולם שמן הזית. בנוסף ללימודי הטעימה, לבחינה ולהסמכה של ארגון הזית העולמי, נקיים הרצאות על שמן זית על היבטיו השונים מהגידול, בריאות הצרכנים ונושאי התקינה בארץ ובעולם. המרצים והמנחים בקורס הינם מבכירי טועמי שמן זית בישראל, ראשי פאנל טעימה ואנשי מקצוע מובילים, ביניהם פלסידו פסקואל - מומחה ויועץ בין-לאומי מטעם ארגון הזית העולמי. הקורס מתקיים בשיתוף ענף הזית במועצת הצמחים.
מועד פתיחה: 27.2.22
שכ"ל: 2,680 ש"ח
בוגרי העברית זכאים ל-5% הנחה משכר הלימוד!
מתכונת מרוכזת של 5 ימי לימוד רצופים. בין הימים ראשון עד חמישי (כ- 8 שעות אקדמיות ביום, כולל כיבוד) *
בוגרי הקורס הזכאים יוכרו כטועמי שמן זית מוסמכים מטעם ארגון הזית העולמי.
יש אפשרות לינה בבית ההארחה של הפקולטה למעוניינים.
לשאלות נוספות - לירון דיין בן מנחם:
טל: 08-9489991
מייל: lirondb@savion.huji.ac.il
* בכפוף לעדכון ההנחיות של משרד הבריאות והאוניברסיטה ללימודים בקמפוס.