חינוך משפטי קליני - בשגרה ובתקופת הקורונה | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ה', 16/07/202011:00-12:00
HUJI Clinical law

הנכם מוזמנים סדרת מפגשים מקוונים של יחידת ההדרכה באגף משאבי אנוש של האוניברסיטה העברית "דע את היחידה". מטרתם לחשוף אתכם לנעשה ביחידות האוניברסיטה בתקופה זו, בקדמת המחקר, המדע והטכנולוגיה. בטוחים שתהיו מלאי גאווה!

במפגש תינתן הצצה לפקולטה למשפטים ע"י ד"ר אפרת פיין, דיקן המשנה של הפקולטה. פרופ' גיא דוידוב, המנהל האקדמי של המרכז לחינוך משפטי קליני, יציג את הרעיון הכללי של קליניקות במסגרת פקולטות למשפטים. עו״ד ורדית דמרי-מדר, המנהלת המקצועית של המרכז, תספר על המרכז לחינוך משפטי קליני והקליניקות שפועלות במסגרתו. לאחר מכן שניים מהקלינאים — עו״ד ד״ר שירן רייכנברג מהקליניקה לנוער בסיכון, ועו״ד אהוד אמר מהקליניקה לאוכלוסיות בפריפריה — יציגו תיקים ופרויקטים בהם הקליניקות עוסקות, עם דגש על הנעשה בתקופת הקורונה.

להרשמה >>> https://bit.ly/3gDYNKo

* - יש לציין "בוגרים" בשדה של היחידה.

.