יום התרמה עולמי של האוניברסיטה העברית | ארגון בוגרי העברית

מיקום:
כל העולם

Global Giving Day

לפני 100 שנים הונחה אבן הפינה לאוניברסיטה העברית בירושלים. ב-24 ביולי השנה, נחגוג את העבר ובד בבד נצפה אל העתיד.

הצטרפו אלינו ל-Giving Day, יום ההתרמה העולמי, ויחד נניח את היסודות ל-100 השנים הבאות.

האוניברסיטה העברית מגשימה את חזון מייסדיה, ביניהם אלברט אינשטיין וזיגמונד פרויד, אשר העזו לדמיין את כי בכוחה של האוניברסיטה ליצור מוסד אקדמי אשר ימצא פתרונות לסוגיות הסבוכות ביותר של העולם הסובב אותנו. עבודתה של האוניברסיטה העברית משפיעה על בני אדם בכל רחבי כדור הארץ. מהמים הנקיים שאנו שותים, דרך התרופות שאנו נוטלים ועד למערכות הטכנולוגיות שנמצאות בכלי הרכב שמביא אותנו למחוז חפצנו.

מסביב לעולם, ב- Giving Day, יום ההתרמה העולמי, נתמוך כולנו ב-#HU100

השקיעו בדור הבא של הסטודנטים וחברי הסגל באוניברסיטה העברית. במדעני המחר אשר יפתחו טכנולוגיות מצילות-חיים ויבטיחו כי לכל אחד מאיתנו תהיה גישה למזון בטוח למאכל. אלה המנהיגים העסקיים אשר יחזקו את הכלכלות המתפתחות שלנו, המנהיגים החברתיים שיביאו לשינוי והמוחות היצירתיים אשר יחשפו את יופיו של העולם.

תימכו בדור הבא, היום. #HU100

"אוניברסיטה היא המקום שבו האוניברסליות של הרוח האנושית מביאה את עצמה לידי ביטוי"

(אלברט אינשטיין, ממייסדי האוניברסיטה העברית, מתוך "חזון האוניברסיטה שלנו")