בית הארחה ברטר מזמין את בוגרי העברית! | ארגון בוגרי העברית

בית הארחה ברטר מזמין את בוגרי העברית!

Bretter House at Safra Campus

בין אם אתם מגיעים לירושלים כדי להשתתף בפעילויות חינוכיות למורים או לתלמידים ובין אם כדי לטייל ולבקר באתריה הרבים, הנכם מוזמנים להתארח בבית ברטר למדע!

בית ברטר למדע הוקם בשנת 2005 ע"י הקרן לירושלים ומטרתו העיקרית היא להציע אירוח באווירה אקדמית לקבוצות ועצמאיים, לומדים ומטיילים, משתתפים בתכניות, כנסים, טיולים מאורגנים ופעילויות אחרות בירושלים.

בית ברטר למדע הינו יחידה באוניברסיטה העברית לנוער, העובדת בשיתוף עם מרכז מעבדות למדעים ע"ש בלמונטה ומרכז נוער שוחר מדע על שם מאירהוף המציעים מגוון פעילויות העשרה מדעיות לילדים ונוער. ניתן להזמין מופעי מדע, סיורים ומשחקים אינטאקטיביים בקמפוס, הרצאות, תצפיות כוכבים ותכניות הדרכה שונות, שפותחו ע"י האוניברסיטה העברית לנוער ואושרו ע"י גורמים פדגוגיים ואקדמיים מוסמכים.

בוגרי העברית זכאים ל-15% הנחה עבור לינה בבית הארחה "בית ברטר למדע".

לפרטים נוספים, נא צרו קשר בדוא"ל: beit-bretter@savion.huji.ac.il או בטל': 02-6586295

Bretter House - Safra Campus

בית ברטר למדע ממוקם בקמפוס ספרא היפה והמאובטח של האוניברסיטה העברית בגבעת רם.

לרשות האורחים:

חדרי מגורים

• 18 חדרים
  • בכל חדר 4 מיטות אינטגרליות, שולחן כתיבה, מיזוג אוויר, מקלחת ושירותים צמודים.
  • מצעים, מגבות וסבון למשך השהייה.

אולמות לכנסים וכיתות לימוד

• כל האולמות מאובזרים במיטב הציוד הנדרש: מחשבים, מקרנים, לוחות ומסכים, ציוד הגברה ותאורה.
  • השימוש באולמות, בכיתות ובציוד בבית ברטר למדע ניתן לאורחי המקום ללא תוספת תשלום (לקבוצות בלבד).
  • בכניסה למתחם יש רחבת אבן ומדשאה, עליהן ניתן לקיים אירועי חוץ וטקסים.

מוקדי עניין ואתרים בשטחי הקמפוס:

• קיוסקים, קפיטריות ומסעדות מגוונות
  • מרכז הספורט קוסל
  • "שדרות טבע וגלריות" – מוזיאון פתוח
  • הספרייה הלאומית
  • בית כנסת
  • חנות ספרים, כלי כתיבה (אקדמון)
  • שירותי דואר
  • כספומט

מחוץ לקמפוס (במרחק הליכה):

• שדרות המוזיאונים : מוזיאון ישראל, מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד ומוזיאון ארצות המקרא.
  • הגן הבוטני
  • קריית הממשלה: הכנסת, בית המשפט העליון, בנק ישראל ומשרדי ממשלה שונים.
  • סינמה סיטי ירושלים
  • גן הורדים ע"ש וואהל