שבוע היזמות העולמי נוחת בירושלים | ארגון בוגרי העברית

ירושלים

Jerusalem Innovation Week 2019

לכל הפרטים והרשמה: http://bit.ly/2QhpdrJ

בפעם הראשונה, אנחנו שמחים לארח את שבוע היזמות העולמי ממש כאן בירושלים, עם שלל אירועים שיתפרסו ברחבי העיר (וקפיצה אחת קטנה לרחובות...) במשך שמונה ימים. מה בתכנית?

יום ראשון, 17.11.19

Travel Tech JLM
מיהו התייר החדש? איך הוא מטייל? מה המגמות העתידיות הצפויות לנו בעולם?
מובילי התחום בישראל בפאנל על כל מה שצריך לדעת לפני שאתם משיקים את הסטארט אפ הבא שלכם, וגם איך הכי כדאי לטייל מעכשיו?

יום שני, 18.11.19

Taking your Digital Skills to the Next Level
עולם העבודה והדיגיטציה מתחדשים ומשתנים. זה לא עניין של רגע, זה פשוט קורה. כל הזמן. כדי לנוע בקצב של השינוי, אנחנו צריכים להכיר את השינויים וללמוד את הכלים להתנהל בתוכם. אלעד דרמון מגיע להכין אותנו להיות חסינים לעתיד. כבר במהלך הרצאה תורידו את האפליקציות הנכונות ותדעו איך להשתמש בהן. מבית מרכז צעירים ירושלים.

ממשלה חכמה // חדשנות ויזמות במגזר הציבורי
פאנל ראשון מסוגו שיעסוק בנושאים כמו שיתוף ציבור בקבלת החלטות, פעילות ממשלתית בדיגיטל, שירותיות בעידן החדש, חדשנות בגיוס עובדים ועוד.
בהשתתפות מובילים מהשירות הציבורי ובהם שי-לי שפיגלמן - מנכ"ל ישראל דיגיטלית, רועי דרור - ראש צוות ממשל וחברה במשרד רוה"מ, ד"ר גל אלון - מייסד תובנות, יוגב שמני - מנהל ממשל זמין ברשות התקשוב הממשלתי ודנה פאר - מנהלת תחום ערוצי הזנת מצוינות לשירות המדינה.

יום שלישי, 19.11.19

שיעור פתוח - יזמות, חדשנות ורשתות
בהובלת פרופ' עמליה אוליבר ובהשתתפות גלעד סויט, מייסד מדרסה וחנן ליפסקין, מייסד קיפרז.

StartUp Nation Central - Med Meets Design: Redesigning Health
כשחדשנות רפואית ועיצוב נפגשים
החוליה החסרה: איך עיצוב משפיע על תהליכי שינוי מערכתיים? // מיכל איתן, מרצה בכירה, בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים
עיצוב כאסטרטגיה לחדשנות רפואית // יורי קלבנוב, חוקר במעבדות העיצוב, אוניברסיטת טוקיו, יפן
פיתוח טכנולוגיות מצילות חיים // פרופ' חיים לוטן, מנהל מערך הלב, הדסה עין כרם

משרדים פתוחים // סיור הייטק בהר חוצבים
סטודנטים וסטודנטיות באוניברסיטה העברית יוצאים להכיר מקרוב את משרדי אינטל ומובילאיי בהר חוצבים. במהלך הסיור ייחשפו לטכנולוגיות חדשניות ותצוגות תכלית, היכרות עם פעילות החברות ועוד.

MAMA-TECH: איך להתמודד עם אתגרי היזמות
סדנה מעשית ושיתופית של מרכז צעירים ירושלים בה נשים ויזמיות ממגוון תחומים וממגוון שלבים יחלקו באתגרים היומיומיים שלהן.
נדבר על איך יזמות מתחילה, נסקור אתגרים חיצוניים ופנימיים של יזמים.ות ונשמע על גישות רעננות וכלים להתמודדות עם האתגרים המלווים אותנו.

Girls Just Wanna Have Funds
אירוע שמטרתו לקדם נשים יזמיות ולתת להן גישה למשקיעים ונטוורקינג איכותי. היזמיות והמשקיעים יעברו סבבי ספיד דייטינג בו לכל יזמית תהיה אפשרות להציג את הסטרטאפ שלה בפני משקיע רלוונטי. לאחר מכן נשמע הרצאות קצרות של המשקיעים. האירוע בשיתוף פעולה עם MassChallenge הפרה-אקסלרטור לנשים יזמיות בירושלים FEM JLM מאגד JLM Impact ו-Aspire

יום רביעי, 20.11.19

סדנא: חשיבה עיצובית – Design Thinking
בהנחיית אלי וורטמן, יזם סדרתי ומייסד פיקו קידס
במהלך הסדנא יחשפו המשתתפים לעקרונות השיטה וכן יתנסו בחלק מעשי של חשיבה על בעיה ויצירת אב טיפוס.

שוק-טק // פסטיבל חדשנות ירושלמי
פסטיבל החדשנות של ירושלים חוזר לשוק!
הצטרפו אלינו לערב של חדשנות, יצירתיות, אוכל, משחקים ושינוי חברתי.
ארבעה  לוקיישנים, 16 הרצאות וסדנאות, מרחבי התנסות בטכנולוגיה ובסוף מסיבה ירושלמית!
משקה ראשון חינם ל-200 הנרשמים הראשונים!

שיעור פתוח - מבוא ליזמות טכנולוגית
בהובלת ד"ר שי הראל ובהשתתפות ירון בן שאול, מנכ"ל הום-טוק

יום חמישי, 21.11.19

EatTech
מה ואיך נאכל בעתיד? מה טומן בחובו הצעד הבא של האכילה?
מעצבים, שפים ומדעני מזון נפגשים בערב קולינארי-טכנולוגי אחד שכולו חיבור בין פוד-טק, קולינריה, מיצגים אכילים והסטארט-אפים, שעתידים להשפיע על החיים של כולנו. האירוע במסגרת מסעדות פתוחות: פסטיבל קולינריה אורבני.

יום שישי, 22.11.19

מרתון מיומנויות
במטרה לאפשר שיתוף ידע ויכולות מתחומים שונים, מורכב המרתון מסדנאות קצרות המבוססות על התנסות, חוויה ושיתוף. נקודת המוצא היא יצירת פלטפורמה לשיתוף הידע והניסיון הרב תחומיים של המשתתפים בשבוע היזמות. לצד השתתפות בסדנאות, לכל המשתתפים במרתון המיומנות ניתנת האפשרות להציע סדנה, שיעור או הרצאה בתחום בו הם מיומנים ולחלוק את הידע והיכולות שלהם עם יתר המשתתפים.

יום ראשון, 24.11.19

טועמים יזמות: כל מה שרציתם לדעת על חדשנות במזון
גיל הורסקי, מנהל שיווק וחדשנות, Mondelez
ד"ר דקלה מונטקיו, מנהלת השקעות ושותפויות, The Kitchen Hub
עדי וגמן, מייסדת ושותפה מנהלת בקרן AgriNation

לכל הפרטים והרשמה: http://bit.ly/2QhpdrJ

----

במסגרת שבוע היזמות העולמי יתקיימו אירועי "מדברים יזמות - שבוע חינוך ליזמות באוניברסיטה העברית לנוער". במהלך שבוע זה תלמידים ותלמידות מצטיינים יקבלו הרצאות השראה והעשרה בתחום היזמות, ישמעו על יזמויות חדשות ומרתקות, יפגשו עם יזמים ויזמיות חדשים או וותיקים ויקבלו הצצה לתחום היזמות ממגוון מרצים מהאקדמיה ומהתעשייה המקומית והלאומית.