ספריות או לא להיות - שששש.... לא בבית ספרנו! | ארגון בוגרי העברית

סינון אירועים

ספריות או לא להיות - שששש.... לא בבית ספרנו!

תאריך:
ד', 16/09/202011:00-12:00
Library Authority of HUJI

בואו לסיור וירטואלי בספריות האוניברסיטה, ותדעו "מה יוצא לכם מזה?" -
הספריות מהוות רקמה מחברת בין יחידות שונות באוניברסיטה וחלק נכבד מעבודתן נעשה "מאחורי הקלעים".

האתגר הגדול ביותר של הספריות בימנו הוא הפיתוח הטכנולוגי ששם אותן בחזית ההוראה והלמידה.
ספריות האוניברסיטה הינן יחידת תמך עבור היחידות האקדמיות, המחקר וההוראה.
תחומי הידע בהן חובקים עולם ומלואו ואולם לא בכך ענייננו, אלא במה הסגל המנהלי יכול להיות נשכר .

הספריות מציעות שלל שירותים והתחושה הכללית היא שרוב הציבור אצלנו ישמח לדעת על שירותים אלו, כגון:
נרשמתי ללימודים ואני זקוק/ה לספר או מאמר, היכן להתחיל?
היכן אוכל לחפש, לראות ולהשאיל ספר קריאה עליו קראתי במדור ספרים בסופ"ש?
פנו אלי אנשי/נשות סגל הזקוקים למידע על ספריות בתחומי ההוראה שלהם, לאן להפנותם/ן ?

הספריות מנגישות מאגרי מידע שהם בחינם ונגישים לכל אדם וכן מאגרים מקצועיים אקדמיים לפי תחומי ידע.
הידעתם שניתן למצוא מאגרי סרטים ומוסיקה?

כל הספרים זמינים להשאלה לסגל המנהלי, ספרות יפה (גם לילדים ולנוער) וספרי דעת ועיון, חלקם בגישה אלקטרונית מהכורסא בבית.

חיפוש בסיסי זמין למציאת חומר רלבנטי בכל נושא. הכל מצוי מתחת לאפנו ולא בטוח שכולם מודעים למגוון ולהיצע שמצוי כאן.

החלק הראוי במיוחד להרחבה לדעתנו הוא האינטראקציות של הספריות עם היחידות השונות באוניברסיטה.

ישנם מספר פרויקטים שרצים במקביל ומשלבים עבודת ספרנים/יות עם יחידות מנהליות ואקדמיות ותשמעו על כך בהרחבה מפי הדוברים/ות במושב הזה.

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>> https://bit.ly/3lVihxw

.