ליל המדענים והמדעניות באוניברסיטה העברית לנוער | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ה', 03/12/202016:00-23:00
Science Creates Reality

האוניברסיטה העברית לנוער מייסודה של האוניברסיטה העברית בירושלים שמה לה למטרה לפתוח צוהר לילדים ובני נוער, לחוות ביפי נופיו של המדע, כפי שנחקר ונלמד באוניברסיטה העברית. שאיפתנו היא לקדם חינוך אקדמי לילדים ונוער מכל גווני החברה הישראלית.

ליל המדענים והמדעניות הוא אירוע שנתי, פסטיבל מדעי לכל המשפחה המתקיים באוניברסיטאות, במכוני המחקר ובמוזיאונים למדע. האירוע מתקיים ביוזמת ובמימון האיחוד האירופי, בתמיכת משרד המדע והטכנולוגיה ובניהול מדעטק.

ליל המדענים והמדעניות 2020 יהיה בסימן מדע יוצר מציאות (Science Creates Reality) המבטא ומסמל את המציאות שהמדע יוצר לנו דרך מחקרים, חשיבה יצירתית והתפתחות (למשל המחקר שיביא לכולנו חיסון לקורונה וישנה לטובה את חיינו).

כל הפעילויות בליל המדענים והמדעניות - ללא תשלום, ומותאמות למגוון גילאים – לילדים, לנוער ולמבוגרים. כל אחד יוכל למצוא תוכן שמרתק אותו.

לפרטים והרשמה >>>