דע את היחידה: האגף לקשרי חוץ - האמנות שבפילנתרופיה | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ד', 23/09/202011:00-12:00
The Art Of Philantropy

הצצה לפעילות אגף קש"ח וגיוס משאבים בתקופת הקורונה.
במפגש תינתן הצצה לפעילות האגף בדגש על האתגרים והפעילויות האינטנסיביות במהלך תקופת הקורונה.

מר יוסי גל, סגן הנשיא לקש"ח וגיוס משאבים, יפתח ויסקור בקצרה את אתגרי גיוס הכספים בתקופת הקורונה.
מר רם סמו, ראש האגף לקש"ח, ישוחח על תפקיד האגף כ"מגשים חלומות" הן ליחידות האוניברסיטה השונות והן עבור התורמים. כמו כן יציג את רעיון צוותי רוחב האגפי שהוקמו בתקופת הקורונה.
הגב' ברנדה שמעוני, ראש מחלקת שירותי תורמים, תציג את העשייה הענפה של המחלקה בארץ ובמיוחד בחו"ל בכל הקשור לסיוע הישיר של האתגרים המיוחדים לגיוס הכספים בתקופה הזו.
מר אדו פולק, ראש מדור אמל"ט, שמונה בנוסף על תפקידו לנהל צוות מעובדי האגף העוסק באיתור ניתוח ופניות לגיוס כספים מקרנות פילנטרופיות אירופאיות יסקור את הפוטנציאל הגלום בנישה זו.
הגב' נטלי אשרף ראש מדור טקסים ואירועים, תציג את האתגר בקיום טקסים ואירועים וירטואליים בדגש על אירוע החבר הווירטואלי הקרוב.
גב' מארה קאלבו ויגיבני תציג את פעילות אירועי ה"וובינרים" טרום תקופת הקורונה ובמהלכה.
מר נייג'ל סלומון, מנכ"ל ידידי האוניברסיטה באנגליה ישוחח על פעילות הידידים בתקופה מאתגרת זו אל מול האתגרים העומדים בפניהם.

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>> https://bit.ly/3jXu1y1

.