אבי ישראל מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של ארמטיק | ארגון בוגרי העברית

אבי ישראל מונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים של ארמטיק

6 ינואר, 2022
Avi Israel - Ermetic CFO

חברת ארמטיק (Ermetic), חברת אבטחת סייבר בתשתיות ענן, הודיעה על מינויו של אבי ישראל לתפקיד סמנכ"ל כספים. החברה סגרה לאחרונה סבב גיוס B של כ-70 מיליון דולר וגייסה 100 מיליון דולר עד כה. לישראל ניסיון של למעלה מחמש עשרה שנים בניהול פיננסי ותפעולי ובמערכות מידע. בעבר שימש כסמנכ"ל הכספים ומערכות מידע של SimilarWeb והוביל את ההנפקה של החברה שבמסגרתה גייסה מיליארד דולר והפכה לחד קרן. אבי ישראל בעל תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים ותואר שני במנהל עסקים מהמכללה למנהל והינו רואה חשבון מוסמך.

"אבי הוא איש מקצוע בכיר תחום הכספים שעזר לאחרונה לבנות סטארט-אפ טכנולוגי מוצלח מאפס ועד להפיכתו לחברה ציבורית בשווי מיליארד דולר", אמר שי מורג, המנכ"ל ומייסד שותף של החברה וכן בוגר תכניות תלפיות של האוניברסיטה העברית. "הוא האדם הנכון לעזור לנו לנהל את הצמיחה המהירה שלנו ככל שאנו מתקדמים לשלב הבא שלנו כארגון ולספקית מובילה של תוכנת אבטחת ענן”.

צילום: ארמטיק