ראש המל"ל הבא - בוגר העברית | ארגון בוגרי העברית

ראש המל"ל הבא - בוגר העברית

12 יולי, 2021
Dr. Eyal Hulata

ראש הממשלה נפתלי בנט (בוגר האוניברסיטה העברית) הודיע על מינויו של ד"ר איל חולתא לתפקיד היועץ לביטחון לאומי וראש המטה לביטחון לאומי. חולתא בן ה-45 כיהן בשורה של תפקידים ניהוליים בכירים במוסד, בהם ראש האגף לתכנון אסטרטגי ומדיניות וראש אגף הטכנולוגיה. במסגרת התפקידים שמילא, חולתא היה אמון על קידום קשרים מדיניים-אסטרטגיים ועל פיתוח מענים טכנולוגיים לארגון.

בהודעה מטעם ראש הממשלה נכתב: "לאור ניסיונו ארוך השנים, ביצועיו והבנתו את האתגרים האסטרטגיים של מדינת ישראל במישור הביטחוני והמדיני, בחר ראש הממשלה בנט למנותו לתפקיד". עוד צוין כי עם אישור המינוי בממשלה, ד"ר חולתא ייכנס לתפקידו ויקיים חפיפה סדורה עם ראש המל"ל היוצא, מאיר בן שבת.

חולתא, נשוי ואב לשלושה שמתגורר בכפר סבא, בעל דוקטורט בפיזיקה מאוניברסיטת ת"א ותואר שני במנהל ציבורי מאוניברסיטת הרווארד, בוגר תוכנית 'תלפיות' של צה"ל להכשרת מנהיגות טכנולוגית באוניברסיטה העברית.

ברכותינו!