פרופ' אליקים רובינשטיין, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים מצטרף לסגל | ארגון בוגרי העברית

פרופ' אליקים רובינשטיין, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים מצטרף לסגל

22 אוגוסט, 2018
Professor Elikim Rubinshtein

המשנה לנשיאת בית המשפט העליון לשעבר, השופט בדימוס אליקים רובינשטיין, מונה לתפקיד פרופסור חבר במסלול הנלווה באוניברסיטה העברית.

פרופ' רובינשטיין אמר: "קיבלתי בתודה את המינוי, כתלמיד האוניברסיטה העברית בכל התארים. אני צופה בעניין וברצון לקראת המפגש עם הסטודנטים".

רובינשטיין ילמד במחלקה למדע המדינה ובבית הספר פדרמן למדיניות ציבורית וממשל, ויעביר את הקורס "על ממשל, דיפלומטיה ומשפט, ומה שביניהם", שיכלול פרקים בעבודת הממשלה, בדיפלומטיה הישראלית במהלכי שלום, בייעוץ המשפטי לממשלה ובעבודת בית המשפט העליון.

פרופ' אליקים רובינשטיין היה המשנה לנשיאת בית המשפט העליון, מזכיר הממשלה והיועץ המשפטי לממשלה. במאי 2004 הושבע כשופט בית המשפט העליון וכיהן בו עד יוני 2017. כיהן כיו"ר ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-19.