חמוטל מרידור מצטרפת כשותפה בקרן השקעות וינטג' | ארגון בוגרי העברית

חמוטל מרידור מצטרפת כשותפה בקרן השקעות וינטג'

4 מרץ, 2021
Hamutal Meridor

חברת Vintage Investment Partners, חברת השקעות טכנולוגית עולמית המשלבת קרנות משניות, קרנות השקעה ישירות וקרנות-של-קרנות, הודיעה היום כי חמוטל מרידור הצטרפה לחברה בתור שותפה.

במהלך 6 השנים האחרונות חמוטל שמשה כמנכ"לית פאלאנטיר ישראל. לפני כן היא עמדה בראש אגף מודיעין האינטרנט בוורינט. היא גם הייתה יזמית במשך מספר שנים, לאחר כהונה כמנהלת תוכניות במיקרוסופט ו-YaData, סטארט-אפ לניתוח נתונים שנרכש על ידי מיקרוסופט.

חמוטל בעלת תואר ראשון במדעי המחשב ומדעי הקוגניציה מהאוניברסיטה העברית ותואר שני בעיבוד שפות טבעיות מאוניברסיטת אדינבורו.

אלן פלד, מייסד ושותף כללי של וינטג', מסר "אני מתכבד לקבל את חמוטל מרידור למשפחת וינטג'. אני מכיר את חמוטל למעלה מעשור ושמחתי שהיא הסכימה להצטרף אלינו. היא מביאה המון ניסיון בתחום הבינה המלאכותית ל-Vintage ותעזור לנו להתעמק בתחום חשוב זה. בנוסף לכל השאר, היא אדם נפלא ".

"אני נרגשת מהצטרפותי לקבוצת אנשים מצוינת של ווינטג' בראשותם עומד המנטור והחבר הוותיק שלי, אלן." הוסיפה חמוטל מרידור.

ברכותינו!