הפקולטה למדעי הרוח מדורגת במקום ה-67 בעולם! | ארגון בוגרי העברית

הפקולטה למדעי הרוח מדורגת במקום ה-67 בעולם!

6 אוקטובר, 2019
Faculty of Humanities ranked 67

על פי הדירוג היוקרתי - Times Higher Education, בתחום מדעי הרוח והאמנויות מדורגת האוניברסיטה העברית בירושלים במקום הראשון בישראל וה-67 בעולם. זינוק מרשים של 14 מקומות לעומת השנה שעברה כשדורגה האוניברסיטה במקום ה-81.

בדירוג Times Higher Education נכללות כ-500 אוניברסיטאות מובילות במדעי הרוח והאמנויות הנבחנות בחמישה נושאים: מחקר, הוראה, ציטוטים של מאמרים, הכנסות חיצוניות ובינלאומיות. הנושאים האקדמיים הנכללים בדירוג זה הם אמנות, שפות, היסטוריה, דתות, אדריכלות וארכיאולוגיה.

פרופ' מיכאל סיגל, דיקן הפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטה העברית הגיב לדירוג: "מדובר בהישג מרשים ומרגש, להיכלל במקום ה-67 בדירוג כזה הוא בהחלט לא עניין מובן מאליו. המקום הגבוה אליו הגענו בדירוג הנוכחי הוא תוצר של השקעה רבה בשנים, מצוינות אקדמית וההערכה הרבה לה זוכה הפקולטה מצד הקהילה הבינלאומית".

למקור: https://www.inn.co.il/News/News.aspx/414470