עידו רוזנבלום מונה לחבר דירקטוריון של חברת נמלי ישראל | ארגון בוגרי העברית

עידו רוזנבלום מונה לחבר דירקטוריון של חברת נמלי ישראל

23 דצמבר, 2021
Ido Rosenblum - appointed as director to Israeli Ports Company

עידו רוזנבלום בעל ניסיון בגיבוש מדיניות ותכניות עבודה למערכת לתיאום תשתיות הלאומית המהווה פלטפורמה להגשת תכניות ואישור פרויקטים בין חברות התשתית השונות. רוזנבלום בעל תואר שני במדיניות ציבורית וממשלה של האוניברסיטה העברית ותואר ראשון במשפטים, הפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה והוא משמש מזה ארבע שנים כמנהל אגף תיאום בכיר פרויקטים במשרד התחבורה.

את הקריירה בשירות הציבורי החל רוזנבלום כצוער בתכנית "צוערים בשירות המדינה" שמכשירה עתודה ניהולית לשירות המדינה. בעשור האחרון עבד כמתמחה במשפטים בלשכת היועץ המשפטי לממשלה וכיועץ מקצועי למנכ"ל משרד האנרגיה שבו קידם והוביל תכניות עבודה, תכניות אב ופרויקטים עתירי משאבים לשנים הבאות.

בראש דירקטוריון חברת נמלי ישראל עומד עוזי יצחקי (גם הוא בוגר העברית), שיחד עם מנכ"ל החברה, יצחק בלומנטל, מובילים את החברה למימוש הרפורמה לפתיחת ענף הנמלים לתחרות והמשך פיתוח תשתיות, שנועדו להתמודד עם הגידול בהיקף סחר החוץ של ישראל, ולהרחיב את הפעילות העסקית במרחב הנמלים, תוך ייעול ושיפור השרשרת הלוגיסטית. החברה בעלת תפקיד מרכזי בתכנון ופיתוח תשתיות נמליות חיוניות לצרכי המשק וקידום התחרות בענף. כמו כן, אחראית החברה על ניהול הנכסים והמקרקעין בתחום הנמלים, כולל העמדת השטחים הדרושים להמשך הפעילות הנמלית, בראייה משקית ולאומית ארוכת טווח ולתועלת הציבור.