סטארט-אפ ישראלי רוצה לפתור את בעיית האלרגיות בקרב הילדים | ארגון בוגרי העברית

סטארט-אפ ישראלי רוצה לפתור את בעיית האלרגיות בקרב הילדים

30 יוני, 2021
MyOr - Israeli startup takes on childhood allergies

פלטפורמת NURTURE Precision Infant Care של חברת MYOR משתמשת בנתונים שונים של ילודים כבסיס לכלי חיזוי אלרגיה מדויק ביותר. לטענת החברה, טכנולוגיה זו, בשילוב עם תכנית הטיפול המונעת והמקיפה מבוססת ענן של NURTURE, מאפשרת למטפלים ולאנשי מקצוע בתחום הבריאות לסייע בהפגת נטל האלרגיות בילדים.

אחד ממייסדי החברה הוא ד"ר מיכאל ברנדוויין, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים בהצטיינות יתרה וחתן פרסים שונים, כולל פרס החדשנות ע"ש קיי, פרס הצטיינות של חברת יישום במחקר וחדשנות חקלאית, פרס מיכאלי למצוינות אקדמית ואחרים.

ד"ר אייזק מלמד, גם הוא בוגר האוניברסיטה העברית, מומחה לאלרגיה ומנהל של מרכז רפואי Horizion Pediatrics, אמר "NURTURE היא הפתרון המושלם עבור המטופלים שלנו ומשלים את החזון שלנו לספק את שירותי הבריאות הטובים ביותר שיש כיום. יש לטפל במצבים אלרגיים לפני שהם מופיעים ועכשיו יש לנו מוצר שעוזר לנו לעשות זאת".

לכתבה המלאה >>>