MyPart הישראלית הצטרפה לחממה הטכנולוגית Abbey Road Red | ארגון בוגרי העברית

MyPart הישראלית הצטרפה לחממה הטכנולוגית Abbey Road Red

3 נובמבר, 2019
My Part - Accepted to Abbey Road Red

חברת הסטארט-אפ הישראלית MyPart הצטרפה לחממה הטכנולוגית Abbey Road Red של אולפני Abbey Road בלונדון, בה מטפחים דור חדש של מיזמים עם טכנולוגיה עמוקה בתחום המוזיקה.
זו החברה הישראלית הראשונה שהתקבלה לתוכנית היוקרתית, שהושקה ב-2015 ומאז עברו בה 13 חברות בשווי כולל של יותר מ-150 מיליון דולר. בחממה מקבלות החברות תמיכה נרחבת ממנטורים מעולמות המוזיקה והטכנולוגיה, בתחומים כשיווק ויח"צ, פיתוח עסקי, היבטי מו"פ ועוד. כמו כן, נהנות החברות מתמיכת יוניברסל מיוזיק, בעלת אולפני אבי רוד.

MyPart פיתחה פלטפורמה מבוססת בינה מלאכותית המאפשרת גילוי כותבי שירים כישרוניים מרחבי העולם ומסוגלת "לדוג" שירים שחבויים במעמקי קטלוגים. לאחר מכן, היא גם מציעה לאמנים מבצעים ולצוותים שלהם גישה לתור מדורג של שירים ממקורות שונים. לחברה עשרה עובדים בת"א, ועד כה הושקעו בה 1.3 מיליון דולר. בין משקיעיה נמנים חממת דה טיים, והזמר עברי לידר שגם מייעץ לה בתחומי מוצר ופיתוח עסקי.

החברה נוסדה על ידי שני מייסדים: מתן קולנשר - רב סרן במילואים מ-8200, בוגר תואר ראשון בהנדסה ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית ואריאל גדילוב - לשעבר מנהל סיכונים באינטל, בוגר תואר ראשון במנהל עסקים ויחסים בין לאומיים, בוגר תואר ראשון במשפטים ובוגר תואר שני במנהל עסקים, כל התארים מהאוניברסיטה העברית.

לכתבות נוספות:
כלכליסט