בוגרות העברית ברשימת פיצ'בוק | ארגון בוגרי העברית

בוגרות העברית ברשימת פיצ'בוק

6 אוקטובר, 2021
64 female founders and investors to know

חברת פיצ'בוק (PitchBook) המתמחה באספקת נתונים, מחקר וטכנולוגיה המכסים את שוקי ההון הפרטיים, כולל הון סיכון, הון פרטי ועסקאות מיזוגים, פרסמה רשימת 64 נשים יזמיות שמובילות בתחומן. ברשימה זו נכללו מייסדות, יזמיות, משקיעיות ואחרות העוסקות בחדשנות ויזמות ברחבי העולם. ברשימה נכללו שתי יזמיות מישראל, שתיהן בוגרות האוניברסיטה העברית:

ד"ר יעל גולד-זמיר - מייסדת ומנכל"ית של חברת Embryonics. ד"ר זמיר-גולד היא האישה החרדית הראשונה שסיימה לימודי רפואה בישראל, ומהיזמיות הטכנולוגיות הבודדות בקהילה. הסטארט-אפ אמבריוניקס משתמש בבינה מלאכותית כדי להגדיל את שיעור ההצלחה של טיפולי הפריה חוץ־גופית (IVF).

וגלית הורוביץ - מייסדת שותפה של WellTech Ventures - קרן הון סיכון שבסיסה בתל אביב המתמקדת בתחום הבריאות בלבד. הקרן הוקמה בשנת 2019. גלית בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה מאוניברסיטת בר אילן ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות במימון ובנקאות מהאוניברסיטה העברית.

ברכותינו לבוגרות שלנו!