בוגר ששווה להכיר | ארגון בוגרי העברית

בוגר ששווה להכיר

20 אוקטובר, 2021
Samer Sharkia

סאמר שרקיה, בן 35, נשוי לפידאא ואבא לשני ילדים כרים (7) וג'וד (3). גר בכפר ג'ת, סמוך לעיר באקה אלגרביה בשרון. בוגר תואר ראשון בסיעוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים ותואר שני במנהל מערכות בריאות מהמכללה האקדמית – רמת גן. את ההתמחות עשה במחלקה לגרנטולוגיה ומנהל שירותים לזקן במכללה האקדמית רמת גן. בעל 3 התמחויות בסיעוד: הדרכה קלינית, חדר ניתוח וגריאטריה. תוכנית לעתיד: לימודי דוקטורט בסיעוד והתקדמות במישור המקצועי והחינוכי.עובד כסגן אחות אחראית מחלקה פנימית, מרכז רפואי שיקומי גריאטרי דורות נתניה של משרד הבריאות. אישתי פידאא רוקחת אחראית בבית מרקחת הדר באזור השרון. מרצה אורח ומתרגל סימולציות בתחום הסיעוד במכללה האקדמית רמת גן ובבית הספר לסיעוד שיבא – תל השומר.

סאמר מספר: "התחברתי למקצוע הסיעוד בגיל קטן בעיקר בזכות אימי רוקייה שעבדה כאחות אחראית במרכז רפואי שיקומי גריאטרי שוהם בפרדס חנה וחיברה אותי למקצוע הסיעוד. אני מאוד מחובר לעבודה שלי, אוהב את העשייה ואת מקום עבודתי דורות. התואר הראשון שלי בסיעוד מהאוניברסיטה העברית, פתח לי המון דלתות, ופרס לי את המפה להתקדמות בחיים המקצועיים ובחיי ההוראה."

מאחלים הצלחה רבה!