העברית עולה במדד שנחאי ל-2018 של האוניברסיטאות הטובות בעולם | ארגון בוגרי העברית

והאירועים שלנו...

מחיר מיוחד לבוגרים

העברית עולה במדד שנחאי ל-2018 של האוניברסיטאות הטובות בעולם

15 אוגוסט, 2018
Faculty of Law Top Rating

מדד שנחאי היוקרתי פרסם את הדירוג השנתי ל-2018 של האוניברסיטאות הטובות בעולם. האוניברסיטה העברית בירושלים הגיעה למקום ה-95, עלייה משמעותית משנה שעברה. לפני כמה שבועות פורסם דירוג האוניברסיטאות לפי מקצועות לימוד לפיו הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית הגיעה למקום ה-35 בעולם והחוג למתמטיקה אף עלה למקום ה-19 בעולם.

"מגמת העלייה בדירוג שנחאי משנה שעברה היא עדות לעבודה קשה וחתירה בלתי מתפשרת של מצוינות של חברי הקהילה האקדמית והאוניברסיטה", - אמר פרופ' אשר כהן, נשיא האוניברסיטה העברית - "אנחנו גאים שגם השנה זוכה האוניברסיטה העברית להכרה בתור אחת ממאה האוניברסיטאות המובילות בעולם התחרות הופכת קשה משנה לשנה, במיוחד לאור ההשקעות הרבות של מדינות מזרח אסיה באקדמיה לעומת ההשקעה של מדינת ישראל. למרות זאת, חברי הסגל האקדמי וקהילת האוניברסיטה מצליחים לקבוע את איכותה ואת הרמה הגבוהה של המחקר בישראל, בהתאם לייעודה של האוניברסיטה העברית להיות מובילת המחקר בארץ ומן המובילות את המחקר בעולם".