תאיר איפרגן מונתה לראשת זרוע העבודה במשרד הכלכלה | ארגון בוגרי העברית

תאיר איפרגן מונתה לראשת זרוע העבודה במשרד הכלכלה

25 ינואר, 2022
Tair Ifergan - Ministry of Economy

לאחר כשמונה חודשים כממלאת מקום, מונתה תאיר איפרגן לראשת זרוע העבודה במשרד הכלכלה. לתפקיד ממלאת המקום מונתה איפרגן כבר במאי 2021, לאחר פרישתו של מוטי אלישע מן התפקיד. מכיוון שמונתה בזמן כהונתה של ממשלת מעבר, נמנע מינויה הקבוע. לאחר מעבר זרוע העבודה ממשרד הרווחה למשרד הכלכלה, וכניסתה של אורנה ברביבאי לתפקיד שרת הכלכלה, נדרש הליך מינוי סופי שהגיע בסופו של דבר. איפרגן נחשבת מנהלת מוערכת בשירות המדינה. בשנים האחרונות עמדה בראש מה"ט – המכון הממשלתי להכשרה טכנולוגית – והובילה רפורמה משמעותית בתחום החינוך המקצועי הטכנולוגי. לפני כן שימשה בתפקידים שונים בשירות המדינה. היא בוגרת תואר שני במדיניות ציבורית מטעם אוניברסיטת תל אביב ותואר ראשון במדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם האוניברסיטה העברית ובוגרת תוכנית מעוז.

ב-2021 נבחרה תאיר לאחת המשפיעות של השנה על ידי המגזין דה מרקר.

זרוע העבודה במשרד הכלכלה היא הגוף המרכזי בשירות המדינה הפועל לגיבוש מדיניות ממשלתית בתחום התעסוקה, ולפיתוח וניהול תוכניות תעסוקה על פי צרכי המשק, הן עבור הטווח הקצר והן כהכנה לצרכי שוק העבודה העתידי.

ברכותינו על המינוי!

למקור >>>