מרגישים תקועים? יש לנו יותר מהצעה אחת עבורכם | ארגון בוגרי העברית

מרגישים תקועים? יש לנו יותר מהצעה אחת עבורכם

9 ספטמבר, 2020
Special Teaching programs

שני כיוונים מבית האוניברסיטה העברית שכל אחד מהם הוא מפתח לעתיד טוב יותר.

*** מתקדמים לתואר שני: כשהשוק שוב יפתח, אתם כבר תהיו מוכנים! ***
אנשים של מדעי החברה? עוד ניתן להירשם למחלקות לתכנון עירוני, סביבה, תקשורת, מדע המדינה, לימודי אירופה ועוד. ולמי שיותר בעניין של מדעי הרוח - ההרשמה למחלקות לספרות, היסטוריה, ארכיאולוגיה, איסלם ומזרח תיכון, תולדות האמנות עוד פתוחה! גם בחינוך מחכים לכם!

לפרטים פנו בטלפון: 02-5882222 או בווטסאפ: 054-8820222 או במייל: gohuji@mail.huji.ac.il

*** מתקדמים ללימודי הוראה ***
למחפשי יציבות וביטחון תעסוקתי, ערך ומשמעות - עכשיו זה הזמן לתעודת הוראה. התקופה הנוכחית היא תקופה מאתגרת, וככזו היא דווקא מאפשרת לנו בירור  מחודש של ההעדפות שלנו ושל דרכי הפעולה. התקופה הזו מאפשרת לנו לחשוב - איפה אנחנו רואים את עצמנו בעתיד? ומה באמת חשוב לנו?
אחרי שכבר צברתם ידע רב במהלך התואר, גיליתם תיאוריות וגישות מכל כך הרבה עולמות - האפשרות להיות מורה, ללמד ולהשפיע על דור העתיד שלנו, הופכת ליותר ויותר רלוונטית.

אנו שמחים להציג את האפשרות ללימודי הוראה באוניברסיטה העברית. הלימודים מקנים תעודת הוראה לבתי ספר על-יסודיים, והם משלבים התנסות בהוראה מודרכת עם קורסים בנושאי חינוך ופדגוגיה. לכל סטודנט להוראה מוצעת תוכנית המותאמת לרקע האקדמי שלו. למחלקה יכולים להתקבל בוגרי תואר ראשון. ניתן לסיים את הלימודים במהלך שנה אחת (ימי הלימודים: ראשון וחמישי). לסטודנטים מוצעים מגוון מלגות ע"י האוניברסיטה ומשרד החינוך.
דף התכנית עם מידע נוסף: https://bit.ly/2ZkZG4w
יצירת קשר: saskiad@savion.huji.ac.il

*** iTeach-JLM - תוכנית ירושלמית להכשרת מורים להוראת השפה האנגלית ***
סיימתם תואר בבלשנות או באנגלית? בעלי תואר אחר ואתם דוברי אנגלית מצוינת? רוצים להבטיח לעצמכם מקום עבודה כבר בתחילת הלימודים? זה כנראה בשבילכם.

איך זה עובד?
בשנת הלימודים הקרובה תיפתח תכנית לקבלת תעודת הוראה באנגלית לבתי הספר העל-יסודיים. הסטודנטים שיתקבלו יהנו ממגוון  מלגות לעבוד לפחות שנתיים במערכת החינוך הירושלמית. מועמדים שיתקבלו לתכנית ישולבו במהלך שנת ההכשרה (תשפ"א) בבית הספר המיועד לקלוט אותם לעבודה כמורים בסטאז' בשנת תשפ"ב.
בשנת ההכשרה (תשפ"א) יכללו הסטודנטים במסגרת תכנית אקדמיה-כיתה של האוניברסיטה העברית, המאפשרת התנסות אינטנסיבית בבתי הספר בעיר וליווי פדגוגי צמוד. בשנת ההתמחות (תשפ"ב), במקביל לעבודה בשכר בבתי הספר, ילוו הסטודנטים בסדנת סטאז' של האוניברסיטה.
לפרטים נוספים: https://bit.ly/3igsDG5
יצירת קשר: frieda.amitai@mail.huji.ac.il

נשמע לך? עכשיו זה הזמן להתחיל!
ההרשמה לשנת הלימודים הקרובה מסתיימת...