האוניברסיטה העברית בין מאה המובילות בעולם | ארגון בוגרי העברית

האוניברסיטה העברית בין מאה המובילות בעולם

3 יוני, 2018
Hebrew University among the top 100

האוניברסיטה העברית בירושלים מדורגת בין 100 האוניברסיטאות הטובות בעולם. לפי דירוג ה-Times שנערך מדי שנה. האוניברסיטה הגיעה לעשירייה האחרונה מבין 100, והיא האוניברסיטה הישראלית היחידה בדירוג היוקרתי. בחמש השנים האחרונות לא נכנסה האוניברסיטה לרשימה היוקרתית.

"אנו גאים בהישג המרשים", אמר נשיא האוניברסיטה, פרופ' אשר כהן. "להיכלל ברשימת 100 האוניברסיטאות בעלות המוניטין והיוקרה הגבוהים ביותר בעולם הוא בהחלט לא עניין מובן מאליו. אנו שמחים לייצג את האקדמיה הישראלית בדירוג יוקרתי זה".

שלוש האוניברסיטאות המובילות בדירוג הן אמריקניות: למקום הראשון בדירוג הגיעה אוניברסיטת הארוורד, למקום השני הגיע MIT (המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס), ולמקום השלישי הגיעה אוניברסיטת סטנפורד. אוניברסיטת קיימברידג' בבריטניה נמצאת במקום הרביעי ובמקום החמישי נמצאת אוניברסיטת אוקספורד הבריטית גם כן.

למקור: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5275137,00.html