דע את היחידה: היחידה לאסטרטגיה | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ג', 08/03/202211:00
Meet The Unit - Strategy Department

נתחיל ברקע קצר על היחידה ונציג את פעילותה והמבנה שלה לרבות: הקמת היחידה לתכנון ותיאום כלכלי באגף כספים, המעבר להנהלה, המבנה הנוכחי של היחידה.

נדון בקווים המנחים לעבודה ביחידה: שיתוף גורם אקדמי בכיר כחלק מעבודת היחידה המהווה סמן ימני, תפיסת הצורך הקיומי בהווה לקבלת החלטות בצורה אחראית לעתיד האוניברסיטה, החופש האקדמי שלא על חשבון מסגרות האילוצים, שיקוף תמונת מצב מגובה נתונים ולא מבוססת "תחושות בטן".

נציג את המשימות השוטפות של יחידת האסטרטגיה ובינהן: תקציב ות"ת, חוברת מודל ההוראה והמחקר – ניתוח מעמיק והצגה ב"שפה האוניברסיטאית", בדיקת תוצאות המודלים שמגיעים מות"ת, שיתוף פעולה עם הות"ת למען קבלת החלטות בצורה ראויה למוסדות להשכלה, בחינת צעדים עתידיים בות"ת – השלכות וניצול מקסימלי, כלים תומכי החלטה להנהלה בנושאים אסטרטגיים, תוכנית ההבראה, תוכנית רב-שנתית ברמת יחידות אקדמיות, תחזיות בטווחים קצרים-בינוניים

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>>