ספרו לנו מה דעתכם!

חדשות הבוגרים

מחיר מיוחד לבוגרים

Saved a Seat For You

בוגרי העברית - שמרנו לכם מקום!

מאי 19, 2019

בוגרי העברית, אנו מתכבדים להזמינכם לסדרת אירועים אשר יתקיימו במסגרת חבר נאמנים של האוניברסיטה העברית ותכנית נקסוס: פורום ישראל לחדשנות. במשך חמישה ימים עמוסים תוכלו ליהנות מהופעות, הרצאות, פאנל מעניין, מפגש ספרותי וכמובן עם כיבוד טעים ובירות קרות!

AIDoc cleared by FDA

אישור FDA ל-AIDoc

מאי 16, 2019

חברת הסטארט-אפ AIDoc, אשר נוסדה על ידי שלושה בוגרי האוניברסיטה העברית, פיתחה תוכנות מבוססות AI המנתחות תמונות רפואיות. החברה הודיעה היום כי קיבלה אישור מרשות המזון והתרופות האמריקנית (FDA) לשימוש בפתרון המדגים מקרים של תסחיף ריאתי (Pulmonary Embolism) בסריקות חזה לרדיולוגים.

Jewish Agency - HaYechida

הזדמנות שלכם לעשייה בחו"ל

מאי 12, 2019

היחידה מזמינה אתכם לצאת לשליחות ולגלות אתגר מקצועי ואישי. תפקיד השליחים כולל עשייה ייחודית בניהול תהליכים, קהילה ואנשים, פיתוח והובלת תכניות חינוכיות וקהילתיות לצד עבודה מול ארגונים בינ"ל במטרה לחזק ולהעמיק את הקשר בין ישראל לתפוצות.

שפת אכילה - שפה המשנה חוויית חיים

יום עיון מיוחד לאנשי מקצועות הטיפול והבריאות בקמפוס רחובות

אפריל 17, 2019

ביום חמישי, ג' בסיוון ,תשע"ט, 6 ביוני 2019 , באולם אריוביץ' בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, לראשונה בישראל במסגרת המדור ללימודי חוץ, ייתקיים יום עיון לאנשי מקצוע המוקדש כולו לעיסוק בהתנהגויות אכילה ותפיסת הגוף.

מחיר מיוחד לבוגרים – ₪ 210

ללא כפל מבצעים / ט.ל.ח. / הזכות לשינויים שמורה / יש להירשם מראש. מספר המקומות מוגבל.
העלות כוללת מע”מ / עלון יום העיון יהווה אישור כניסה לפקולטה

לתכנית המלאה של יום עיון לחצו כאן

Professor Shmuel Hauser

בוגר העברית - דירקטור חיצוני בסלקום

אפריל 10, 2019

בעלי המניות של חברת התקשורת סלקום אישרו בימים האחרונים את מינויו של פרופ' שמואל האוזר, לשעבר יו"ר רשות ניירות ערך, כדירקטור חיצוני בחברה. האוזר בעל תואר ראשון בסטטיסטיקה וכלכלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים (1980) ובעל תואר שני במימון מהאוניברסיטה העברית (1982). את הדוקטורט שלו קיבל מאוניברסיטת טמפל בפילדלפיה ב-1986. בשנת 2005 מונה לפרופסור מן המניין באוניברסיטת בן-גוריון שבנגב. במשך כשבע שנים הוא עמד בראש רשות ניירות ערך, ובנובמבר 2017 הודיע על פרישתו מהתפקיד.

Sigalit Sayag

יו''ר הבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל בוגרת העברית

אפריל 8, 2019

רו"ח סיגלית סייג ממשרד רו"ח בן דוד, שלוי, קופ ושות', נבחרה ליו"ר הבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל. היא תשמש בתפקיד בשלוש שנים הקרובות. סייג גברה שני מועמדים נוספים - מנחם וקסלר וקובי זליכה שהיה ממשרדו של אורליצקי. שלושתם הגישו את מועמדותם לפני כחודש וחצי להתאחדות ובהצבעה שנערכה היא נבחרה פה אחד למינוי החשוב. היא תחליף את עופר אורליצקי, שכיהן בתפקיד בתשע האחרונות.
Professor Debora Bernstein

בוגרת העברית כלת פרס ישראל בתחום חקר הסוציולוגיה והאנתרופולוגיה

אפריל 4, 2019

פרופסור דבורה ברנשטיין, בוגרת האוניברסיטה העברית, היא זוכת פרס ישראל בתחום חקר הסוציולוגיה והאנתרופולוגיה לשנת תשע"ט, כך הכריזה ועדת הפרס. בנימוקיה ציינה הוועדה כי: "פרופסור דבורה ברנשטיין הובילה שינויים משמעותיים בפרדיגמות סוציולוגיות-אנתרופולוגיות  בחקר החברה הישראלית מתוך הסתכלות רב תחומית החובקת היסטוריה, אנתרופולוגיה, משפט וחברה. מחקרה מצטיין בהכוונת הזרקור לשולי החברה המאפשרת תרומה ייחודית להבנת יחסי מרכז ופריפריה והיסטוריה חברתית של חיי היום יום. מחקריה פרצו דרך אודות נשים ומגדר, שוליות חברתית, יחסי עבודה, משפט וחברה מתקופת המנדט ועד היום". שר החינוך, נפתלי בנט הוסיף: "היא שמה זרקור על שולי החברה וקידמה את היחסים שבין מרכז ופריפריה".

Israel Prize for Prof. Dan Yakir

בוגר העברית חתן פרס ישראל בתחום חקר מדעי כדור הארץ

אפריל 1, 2019

השר נפתלי בנט בישר כעת לפרופסור דן יקיר על זכייתו בפרס לרגל יום העצמאות ה-71 למדינת ישראל. בנט כתב בעמוד הטוויטר שלו: ״בישרתי כעת לפרופסור דן יקיר על זכייתו בפרס ישראל לחקר הגאולוגיה, חקר מדעי כדור הארץ וחקר מדעי האטמוספירה! בתחנה אשר הקים ביער יתיר, פרופ׳ יקיר חוקר את יחסי הגומלין בין הביוספרה והאטמוספרה, ובמיוחד את הדרכים בהן הצמחייה משפיעה על הסביבה ועל האקלים. מזל טוב דן״.