תכנית יזמות בבוסטון - הדור שלנו מדבר

רוצים לבלות 3 חודשים בבוסטון, ללמוד ולשנות את העולם?

נובמבר 13, 2018

ב-3/12 תיפתח ההרשמה לתכנית יזמות ייחודית בשם Our Generation Speaks אשר מתקיימת בבוסטון, מסצ'וסטס (ארה”ב). בכל שנה נבחרים 30 ישראלים ופלסטינים יוצאי דופן, עם חשיבה יזמית ו\או ניסיון מנהיגותי.

תכנית מנטורים של ביהס למנהל עסקים

תכנית המנטורים לבוגרי ביה"ס למנהל עסקים יוצאת לדרך!

נובמבר 1, 2018

תכנית המנטורים לבוגרי ביה"ס למנהל עסקים מחברת בין סטודנטים לתואר שני ובוגרים צעירים, לבוגרים ותיקים של בית הספר שעשו חיל וכיום הם בכירים בתעשייה ובמגזר הציבורי. מטרת התכנית היא לאפשר לבוגרים הוותיקים להעניק מניסיונם האישי, לחלוק תובנות ניהוליות ולעזור לסטודנטים ולבוגרים הצעירים בשלבים הראשונים בדרכם המקצועית.

Social Workers - 50 Years Reunion

כנס מחזור 50 שנה לבוגרי תואר בעבודה סוציאלית

אוקטובר 22, 2018

במלאת חמישים שנה לסיום לימודיהם בבית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש פאול ברוואלד, התכנסו כארבעים בוגרי המחזור למפגש חברתי ומקצועי ב-8/10 בבית בלגיה, קריית אדמונד י. ספרא בקמפוס האוניברסיטה העברית בירושלים.

Hebrew University Law Faculty - number 35 in the world

מקום ה-28 בעולם לפקולטה למשפטים של העברית

אוקטובר 22, 2018

לפי המדד היוקרתי להשכלה גבוהה של טיימס לשנת 2019 שהתפרסם בימים האחרונים, הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית מדורגת במקום הראשון בישראל וה-28 בעולם! כמו כן, האוניברסיטה העברית דורגה במקום הראשון בארץ בחוגי מנהל עסקים וכלכלה, מדעי החברה ופסיכולוגיה.

בחודש יולי האחרון פורסם מדד שנחאי וגם בו הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית מדורגת במקום ה-35 בעולם ובמקום ראשון בישראל.

Reuters Rating 2018

האוניברסיטה העברית דורגה במקום ה-79 בדירוג של "רויטרס"

אוקטובר 11, 2018

האוניברסיטה העברית דורגה במקום ה-79 בדירוג השנתי של סוכנות הידיעות "רויטרס" של 100 האוניברסיטאות החדשניות ביותר. הדירוג פורסם בשיתוף חברת Clarivate Analytics. ב"רויטרס" מציינים כי כל האוניברסיטאות אשר נכנסו לדירוג מייצרות מחקר מקורי, יוצרות טכנולוגיות שימושיות ותורמות לכלכלה העולמית. בשנה הרביעית ברציפות אוניברסיטת סטנפורד הגיעה למקום הראשון, MIT למקום השני ואוניברסיטת הארווארד למקום השלישי. בדירוג נכללו אוניברסיטאות מ-13 מדינות בלבד, בהן ישראל.

Dan Gingis

דן גינגיס מונה לתפקיד סמנכ"ל שיווק ומכירות של אפריקה ישראל מגורים

אוקטובר 9, 2018

דן, בעל תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מוסמך מ-INSEAD שבצרפת.

גינגיס מילא שורה של תפקידים ניהוליים בכירים בקבוצת אלדר ובתפקידו האחרון כיהן כסמנכ"ל ומנהל חטיבת אלדר סוהו. לגינגיס ניסיון בינלאומי, הוא שימש בתפקידי ניהול שונים במספר חברות המתמחות ביזום ובניה למגורים ובפעילות שיווק למשקיעים זרים בבודפשט, הונגריה.

Young Start-upers

סטארטפיסטים צעירים

אוקטובר 7, 2018

מכירים תלמידי תיכון שרוצים להיות יזמים? ללמוד איך לפתח ולהקים סטארט-אפ בעצמם?

מרכז נוער שוחר מדע ומרכז היזמות של האוניברסיטה העברית משלבים ידיים ומזמינים להצטרף לתוכנית יחידה מסוגה לתלמידי תיכון - תוכנית סטארטפיסטים צעירים! המשתתפים בתוכנית יעבדו בצוות, יפתחו רעיון, ילמדו לפתח מוצר ואת כל מה שצריך כדי להיות יזמים והכל באווירה סטודנטיאלית בקמפוס ספרא הירוק.
לרישום למיונים: https://rebrand.ly/66f13