Itzik Ben Eliezer

בוגר העברית מונה לתפקיד סמנכ"ל טכנולוגיות ורשת בבזק

ספטמבר 2, 2018

איציק בן אליעזר, תואר ראשון בהצטיינות בכלכלה ומנהל עסקים ובעל תואר שני במנהל עסקים, כולם מהאוניברסיטה העברית. בן אליעזר ייכנס לתפקידו ב-1 לאוקטובר ויחליף את יקי זנו, אשר הודיע על פרישתו לפני כחודש וחצי.

בן אליעזר משמש בשנתיים וחצי האחרונות מנכ"ל בזק אונליין, חברה בת של בזק העוסקת בהפעלת מוקדי שירות ומעסיקה 1,800 עובדים. לפני כן ניהל במשך כחמש שנים את חברת התקשורת אקספון. עוד קודם, בן אליעזר שימש במגוון תפקידי ניהול בקבוצת בזק, החל מטכנאי שטח ועד למנהל הפיתוח העסקי בבזק בינלאומי.

Professor Elikim Rubinshtein

פרופ' אליקים רובינשטיין, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים מצטרף לסגל

אוגוסט 22, 2018

המשנה לנשיאת בית המשפט העליון לשעבר, השופט בדימוס אליקים רובינשטיין, מונה לתפקיד פרופסור חבר במסלול הנלווה באוניברסיטה העברית.

פרופ' רובינשטיין אמר: "קיבלתי בתודה את המינוי, כתלמיד האוניברסיטה העברית בכל התארים. אני צופה בעניין וברצון לקראת המפגש עם הסטודנטים".

Faculty of Law Top Rating

העברית עולה במדד שנחאי ל-2018 של האוניברסיטאות הטובות בעולם

אוגוסט 15, 2018

מדד שנחאי היוקרתי פרסם את הדירוג השנתי ל-2018 של האוניברסיטאות הטובות בעולם. האוניברסיטה העברית בירושלים הגיעה למקום ה-95, עלייה משמעותית משנה שעברה. לפני כמה שבועות פורסם דירוג האוניברסיטאות לפי מקצועות לימוד לפיו הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית הגיעה למקום ה-35 בעולם והחוג למתמטיקה אף עלה למקום ה-19 בעולם.

Law School Reunion

מפגש מחזור לבוגרי הפקולטה למשפטים

יולי 30, 2018

הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית עומדת לחגוג בשנה הבאה 70 שנה מאז פתחה את שעריה בשנת 1949. השנה התקיים אירוע מיוחד לבוגרי הפקולטה: מפגש מחזורים לבוגרים ממחזורי ט"ז (1968), כ"ו (1978), ל"ו (1988), מ"ו (1998) ו – ס"ו.(2008)

Thank you, HebrewU Alumni

תודה לכם, בוגרי העברית!

יולי 29, 2018

תודה גדולה!
תודות לתמיכתם ולזו של בוגרים, ידידים, סטודנטים וחברי סגל האוניברסיטה הצלחנו לגייס את הסכום המרשים של 1,101,233 דולר מ-580 תורמים ב-16 ארצות. בישראל בלבד גויס סכום של קרוב לחצי מיליון ₪. סכום שיוקדש לפרויקטים החדשניים, מלגות לסטודנטים ומחקר.

MPH Ceremony

טקס סיום תכנית המוסמך של ביה"ס לבריאות הציבור

יולי 1, 2018

ב-26/6/18 נערך טקס הסיום של תכנית המוסמך של ביה"ס לבריאות הציבור. בטקס קיבלו כ-50 בוגרים טריים תעודות מוסמך מאחת מ-4 התוכניות הישראליות של ביה"ס: מוסמך בבריאות הציבור (MPH) , מוסמך בבריאות ציבור וטרינרית (MVPH), מוסמך בניהול מערכות בריאות (MHA) ומוסמך באפידמיולוגיה קלינית (MSc).

Nimrod Sapir

מנכ"ל איגוד בתי ההשקעות - בוגר העברית

יוני 17, 2018

עו"ד נמרוד ספיר הוא מנכ"ל איגוד בתי השקעות החדש שנבחר באמצעות ועדת איתור, ספיר יחליף בתפקיד את יוליה מרוז הפורשת.

לספיר ניסיון רב בתחומי שוק ההון וניירות ערך, מיזוגים ורכישות  (M&A), קרנות השקעה, תשתיות ונדל"ן, משפט מנהלי והייטק. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים וכלכלה בתוכנית המשולבת למצטיינים, האוניברסיטה העברית, ירושלים. בשנות 2014-2015 כיהן ספיר כראש מטה שר האוצר, ובשנים 2009-2013 כיהן כיועץ כלכלי בכיר לשר האוצר, במסגרתו היה אחראי על הייעוץ והטיפול המקצועי בתחומי שוק ההון, נדל"ן ותשתיות, אנרגיה ותחבורה ועוד.

מקור: כלכליסט

Record Number of Doctors

מספר שיא של דוקטורנטיות ודוקטורנטים בעברית.

יוני 13, 2018

קהילת בוגרי האוניברסיטה העברית הועשרה בעוד 311 דוקטורנטיות ודוקטורנטים אשר קיבלו את התואר שלהם בטקס במעמד חבר הנאמנים. יחד עם הבוגרים הגאים עמדו מקבלי תואר ד"ר לשם כבוד ומקבלי פרס רוטברג ובובליק. זהו מספר הדוקטורנטים המסיימים הגבוה ביותר בארץ, יותר מכל אוניברסיטה אחרת.