אפרים (אפי) סנדורוב - מנכל מגדל מקפת

מנכ"ל מגדל מקפת – בוגר העברית

ינואר 14, 2019

אפי סנדורוב, בעל תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ותואר שני בהצטיינות יתרה במנהל עסקים ומימון ובנקאות מהאוניברסיטה העברית, ימונה למנכ"ל מגדל מקפת קרנות פנסיה וקופות גמל ולמנכ"ל יוזמה קרן פנסיה לעצמאים. הוא יחליף בתפקידו את בצלאל צוקר שהודיע על יציאה לגמלאות לאחר 45 שנות עבודה בקבוצה.

שירה גרינברג - הכלכלנית הראשית במשרד האוצר

הכלכלנית הראשית במשרד האוצר – בוגרת העברית

ינואר 8, 2019

שירה גרינברג, בעלת תואר ראשון בהצטיינות במתמטיקה וכלכלה מהאוניברסיטה העברית, מונתה לתפקיד הכלכלנית הראשית במשרד האוצר. גרינברג משמשת כסגנית בכירה לממונה על התקציבים (תחומים כלכליים) משנת 2015.

דניאל חיימוביץ - נשיא אוניברסיטת בן גוריון, בוגר העברית

בוגר העברית נבחר לנשיא אוניברסיטת בן גוריון

דצמבר 30, 2018

פרופ' דניאל חיימוביץ, בוגר האוניברסיטה העברית, נבחר לנשיא החדש של אוניברסיטת בן גוריון. הוא יחליף את הנשיאה היוצאת פרופ' רבקה כרמי, שאף היא בוגרת האוניברסיטה העברית.

40 המבטיחים מתחת ל-40 של דה מרקר - בוגרי העברית

15 בוגרי האוניברסיטה העברית נכללו ברשימה "40 המבטיחים מתחת ל-40" של דה מרקר

דצמבר 23, 2018

ברשימה היוקרתית של "דה מרקר" של "40 המבטיחים מתחת ל-40" נכללו השנה 15 בוגרי האוניברסיטה העברית, יותר מכל מוסד אקדמי אחר בארץ.