מפגש חשיפה למסלול לתואר מוסמך בניהול ביו-רפואי (BioMed MBA)

תאריך:
א', 07/04/202418:00
BioMed MBA - Exclusive program at HUJI Business School

ביה"ס למנהל עסקים של האוניברסיטה העברית מתכבד להזמין אתכן ואתכם למפגש חשיפה לתוכנית MBA בניהול ביו-רפואי!

מספר החברות בתחום מדעי החיים זינק בעשור האחרון ב-70%. ההצלחה של תעשיית הביומד, בארץ ובעולם, דורשת הכשרה ושילוב של אנשי מקצוע בעלי השכלה גבוהה מהאקדמיה ומהתעשייה עם תרבות יזמית, רוח חדשנית וידע טכנולוגי מגוון. תוכנית BioMed-MBA* בביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטה העברית, היא התכנית האוניברסיטאית הראשונה והוותיקה בארץ, המכשירה את הדור הבא של המנהלים בתעשייה הביו-רפואית. תזכו ללמוד מאנשי אקדמיה הטובים בארץ ובעולם לצד מרצים בכירים מהתעשייה וזה באוניברסיטה המדורגת בין 100 האוניברסיטאות הטובות בעולם! בוגרות ובוגרי התואר יצטרפו לרשת בוגרים ענפה ומחזקת.

את המפגש ינחה ד"ר ליאור שלתיאל, ראש ההתמחות בניהול ביו-רפואי ומנכ"ל חברת NurExone Biologic Ltd. ד"ר שאלתיאל הוא יזם המתמחה בהנדסה כימית, ביולוגיה מולקולרית, אלקטרופיזיולוגיה, פרמקולוגיה ומערכות לאספקת תרופות. טרם הצטרפותו לחברת נוראקסון כמנכ"ל, עבד במספר חברות לפיתוח ננו-תרופות, ביניהן LipoCure ו-Ayana Pharma. היה סמנכ"ל ושותף בבנק השקעות בוטיק סיני הפועל בישראל וממפה את מגוון ההשקעות וההזדמנויות בתעשיית התרופות בישראל. ד"ר שאלתיאל מלמד קורסים שונים המתעסקים בתחום הביו-רפואי והיזמות בתחום הטכנולוגיה הרפואית והרפואה בכלל.

נתראה בזום!

להרשמה >>>