נולדו לחדש – מה הדבר הבא? | ארגון בוגרי העברית

סינון אירועים

נולדו לחדש – מה הדבר הבא?

תאריך:
ג', 15/03/202216:00
Born to be Innovative

מולי ליווינגסטון, מנהלת מחלקת קריאייטיב ותקשורת של חברת יישום - החברה לפיתוח המחקר של האוניברסיטה העברית בירושלים. מולי תספר על העברת טכנולוגיה, הנגשה בין אקדמיה לבין תעשייה ומסחור רעיונות על ידי יישום במשך יותר מ-57 שנים. לחברה קרוב ל-11,000 פטנטים, מעל ל-1,100 רישיונות, 3,000 המצאות ו-200 ספין-אופים. החברה מטפחת את הדור הבא של יזמים בתחילת דרכם בתחומים שונים: מדעי המחשב והנדסה, פוד-טק וחקלאות, מיקרו ואופטו-אלקטרוניקה, כימיה וחומרים, קלינ-טק וסביבה, ננו-טק, מדעי החיים וביוטכנולוגיה, מדעי הרוח והחברה, וטרינריה ומדעי בעלי החיים. החברה משתפת פעולה עם השחקנים הכי גדולים בארץ ובעולם כגון: גוגל, אמזון, טבע, מרק, אינטל, נסטלה ועוד רבים אחרים.

ליישום השפעה גלובלית, בזכות פעילותה יש לנו את עגבניות השרי, התרופה דוקסיל וחברת מובילאיי.

ההשתתפות הינה ללא תשלום אך בהרשמה מראש בלבד

האירוע מתקיים בהובלת ארגון שוחרי האוניברסיטה העברית בבריטניה