קנאביס - מבט אל העתיד | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
א', 13/06/202120:30
Cannabis - The Future of the Industry

אנחנו מזמינים אתכם לפאנל עם מיטב המומחים בתחום הקנאביס, במבט אל העתיד. הצטרפו אלינו לאירוע מקוון ייחודי!
דיון מרתק על עתיד המחקר, תעשיית ורגולציית הקנאביס, בארץ ובעולם, שכולו בוגרות ובוגרים מובילים של האוניברסיטה העברית!
בהשתתפות הבוגרות והבוגרים:

• עומר זרחיה - מנחה - יזם ואיש אקדמיה בתחום הקנאביס, סגן נשיא בכיר בקנדוק לשעבר
  • פרופ' יוסי תם - מחקר פורץ דרך - מנהל המעבדה לחקר השמנת יתר ומטבוליזם, בית הספר לרוקחות, הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית. מנהל המרכז הרב-תחומי לחקר קנבינואידים של האוניברסיטה העברית. נשיא האגודה הבינלאומית לחקר קנבינואידים.
  • ד"ר אורנה דריזין – תעשייה - סגנית יו"ר נקסטייג' תרפויטיקס
  • ד"ר ענבר מימון פומרנצ'יק - בדיקת נאותות ותעשייה - מייסדת ביודיליג'נס, דירקטורית ויועצת אסטרטגית במספר חברות בארץ ובעולם
  • מגר' יובל לנדשפט - רגולציה - מנהל האגף לפיקוח והסדרת מערך הקנאביס הרפואי, היחידה לקנאביס רפואי (יק"ר)

לאחר סקירה מהירה של מצב המחקר, הרגולציה והתעשייה היום, נעסוק במבט קדימה ומה צפוי בתחום בשווקים המקומיים והגלובאליים, בפיתוח המוצרים ופתרונות שונים אשר יוצעו בעתיד עם התעדכנות הרגולציה, מהם השווקים החדשים העתידיים אשר צפויים לצמוח, עליית הזדמנויות למשקיעים בתחום, גילויים ופיתוחים מדעיים בעולם הקנבינואידים אשר עשויים להביא עמם פתרונות חדשים ומה כיוון הקשר בין האקדמיה לתעשייה.
הוובינר פתוח לכל צופה ללא עלות, יתקיים בשפה העברית בזום וישודר גם בפייסבוק לייב.

לצפייה בהקלטה >>>