סינון אירועים

ספרו לנו מה דעתכם!

5b9af08e396ed05d3b3f25125e2cdde4

62440251a73d8d846a27d4044a4ffcf6

עבודה עם קהילות בחירום: איך ולמה?

How To Work With Communities in Crisis
תאריך:
ג', 28/06/202220:00

תכנית גלוקל לפיתוח בין-לאומי מתמקדת בחיזוק ובניית קהילות במדינות מתפתחות, באמצעות מתן כלים, ידע ונסיון לסטודנטיות וסטודנטים המעוניינים לקדם את איכות החיים של קהילות מוחלשות ברחבי העולם. ידע וכלים אלו מאפשרים עבודה במגוון תחומים, ביניהם: הטמעת טכנולוגיה, העצמת נשים, פעילות עם פליטים ומהגרים, חקלאות ברת קיימא ועוד. התוכנית מאפשרת לתלמידות ולתלמידים להתמחות בארגון המתאים להם באופן אישי, מבחינת יכולות ועניין, תוך ליווי מקצועי של מומחים העוסקים בתחום זה כבר עשרות שנים.

בוגרינו פזורים ברחבי העולם במגוון רחב של פרויקטים המחזקים אוכלוסיות מוחלשות ברמה הכלכלית, החברתית והפוליטית. רשת הבוגרים מסייעת גם לסטודנטים וסטודנטיות במציאת התמחות והשתלבות בעבודה מיד עם תום הלימודים.

אנו מזמינים אתכם ואתכן להצטרף אלינו לשיח פתוח בנושא "עבודה עם קהילות במצב חירום" בו נדון בחשיבות העבודה ישירות עם קהילה בחירום, האתגרים הניצבים מול העוסקים בדבר, ודרכי עבודה אפקטיביות להשגת עמידות לאורך זמן.

האירוע יתקיים בבית האמנים, אלחריזי 9, תל-אביב

לפרטים נוספים והרשמה >>>