עבודה עם קהילות בחירום: איך ולמה? | ארגון בוגרי העברית

עבודה עם קהילות בחירום: איך ולמה?

תאריך:
ג', 28/06/202220:00
How To Work With Communities in Crisis

תכנית גלוקל לפיתוח בין-לאומי מתמקדת בחיזוק ובניית קהילות במדינות מתפתחות, באמצעות מתן כלים, ידע ונסיון לסטודנטיות וסטודנטים המעוניינים לקדם את איכות החיים של קהילות מוחלשות ברחבי העולם. ידע וכלים אלו מאפשרים עבודה במגוון תחומים, ביניהם: הטמעת טכנולוגיה, העצמת נשים, פעילות עם פליטים ומהגרים, חקלאות ברת קיימא ועוד. התוכנית מאפשרת לתלמידות ולתלמידים להתמחות בארגון המתאים להם באופן אישי, מבחינת יכולות ועניין, תוך ליווי מקצועי של מומחים העוסקים בתחום זה כבר עשרות שנים.

בוגרינו פזורים ברחבי העולם במגוון רחב של פרויקטים המחזקים אוכלוסיות מוחלשות ברמה הכלכלית, החברתית והפוליטית. רשת הבוגרים מסייעת גם לסטודנטים וסטודנטיות במציאת התמחות והשתלבות בעבודה מיד עם תום הלימודים.

אנו מזמינים אתכם ואתכן להצטרף אלינו לשיח פתוח בנושא "עבודה עם קהילות במצב חירום" בו נדון בחשיבות העבודה ישירות עם קהילה בחירום, האתגרים הניצבים מול העוסקים בדבר, ודרכי עבודה אפקטיביות להשגת עמידות לאורך זמן.

האירוע יתקיים בבית האמנים, אלחריזי 9, תל-אביב

לפרטים נוספים והרשמה >>>