בתוככי מטבח המשילות: על מקבלי החלטות, יועצים ומיתוסים | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ג', 01/06/202118:15
Decision Makers & Myths

המחלקה למדע המדינה ומגמת משפט, ממשל וחברה (תואר שני לא-מחקרי) באוניברסיטה העברית שמחות להזמינכם למפגש מקוון בנושא: בתוככי מטבח המשילות: על מקבלי החלטות, יועצים ומיתוסים

זהו מפגש היכרות עם תכנית לימודים חדשה וייחודית לתואר מוסמך בשיתוף הפקולטה למשפטים: מגמת משפט, ממשל וחברה.

• לימוד משולב במחלקה למדע המדינה והפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים, אשר נחשבות לטובות בישראל ומהמובילות בעולם בתחומן.
  • תוכנית לימודים עשירה ומגוונת של קרוסים בתחומי המשפט והפוליטיקה בישראל.
  • ימי עיון וסיורים לימודיים במוקדי העשייה המשפטית והפוליטית בירושלים.
  • ניתן לרכז את הלימודים ליומיים בשבוע.

המגמה מיועדת לבוגרות ולבוגרי תואר ראשון במדע המדינה, בעלי מוטיבציה גבוהה, המבקשים להרחיב את הדעת בתחומי המשפט, הפוליטיקה והחברה בישראל ושואפים לגב תמונת מבט רחבה ומורכבת על עודות יחסי הגומלין ביניהם. בוגרות ובוגרי מחלקות נוספות במדעי החברה מוזמנות ומוזמנות לבדוק את אפשרויות הקבלה.

בהשתתפות: עו"ד דינה זילבר, לשעבר המשנה ליועץ המשפטי לממשלה
דברי פתיחה: פרופסור דן אבנון, ראש המחלקה למדע המדינה וראש המגמה למשפט, ממשל וחברה, האוניברסיטה העברית
המנחה: עו"ד אופיר חדד, הרכז האקדמי של המגמה למשפט, ממשל וחברה, המחלקה למדע המדינה, האוניברסיטה העברית

להרשמה למפגש >>>