עדיף כישלון מפואר - אירוע סיום השנה של "יזמות בעברית" | ארגון בוגרי העברית

עדיף כישלון מפואר - אירוע סיום השנה של "יזמות בעברית"

תאריך:
ג', 07/06/202218:00
Fail Gloriously to Succeed

מזמינים אתכן ואתכם לאירוע סיום השנה: "עדיף כישלון מפואר" במרכז החדשנות והיזמות של האוניברסיטה העברית!

למה להצטיינות דיקן מגיע פוסט מפוצץ בלינקדאין ולניכשל בסטטיסטיקה לא? כשהאוניברסיטה המובילה בישראל חורטת על דגלה שאיפה אקטיבית למצוינות, האם מצוינות משמעה אפס כישלונות? או שאולי בכלל ההיפך הוא הנכון? בעידן הרשתות החברתיות ההצלחות של כולם מתקיפות אותנו בכל רגע ומכל מקום, כאשר רגעים קשים מצטיירים כפחות פוטוגנים. אבל… ביזמות זה עובד אחרת לגמרי. תארו לכם שתומס אדיסון היה מפסיק לנסות לייצר את הנורה אחרי הכישלון האלף? לא הייתם יכולים לשבת עם הלפטופ ולקרוא את הטקסט הזה.

איך הופכים כישלון לידע שיקפיץ אתכם צעד ענק קדימה? האם יש דבר כזה "כישלון טוב" או אפילו "מפואר"?

לכבוד אירוע סיום השנה של "יזמות בעברית", קהילת היזמות של מרכז היזמות והחדשנות באוניברסיטה העברית, החלטנו להסיר את השם הרע והמיותר של הכישלון. לשם כך הזמנו בכירים אשר מוכנים לשים את הטייטל בצד ולשתף אותנו בפאשלות שהיו בדרך, בטעויות שנראו להם כמו סוף העולם והכי חשוב - כיצד התגברו ואיך הכישלון הזניק אותם קדימה?

את מי תפגשו?

• אורית פרקש הכהן - בוגרת העברית ושרת החדשנות, המדע והטכנולוגיה
  • ירון אינגר - בוגר העברית ומייסד-שותף ו-CTO ב-Lightricks, החברה הירושלמית שמפתחת אפליקציות לעיבוד תמונה ווידאו
  • אלישבע מזי"א - בוגרת העברית ומנכ"לית תיאטרון החאן וממייסדי רוח חדשה