הכנס המקוון השני של האוניברסיטה העברית לכבוד היום הבין-לאומי לנשים במדע | ארגון בוגרי העברית

סינון אירועים

הכנס המקוון השני של האוניברסיטה העברית לכבוד היום הבין-לאומי לנשים במדע

תאריך:
ה', 10/02/202210:00
International Day of Women in Science

הנהלת האוניברסיטה ויועצת הנשיא להוגנות מגדרית וקידום נשים במדע מזמינות אתכן ואתכם לכנס המקוון השני של האוניברסיטה העברית לכבוד היום הבין-לאומי לנשים במדע!
 השנה, הכנס יהיה בסימן "הורות ואקדמיה", בו יידונו באתגרים הייחודיים בהורות תוך ניהול קריירה אקדמית תובענית והדרכים להצלחה.

מה בתכנית?

10:00 ברכות
פרופ' אשר כהן, נשיא האוניברסיטה העברית
פרופ' ברק מדינה, רקטור האוניברסיטה העברית