דע את היחידה: הרכש והלוגיסטיקה - כאן קונים ידע | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ג', 01/03/202211:00
Meet The Unit - Procurement

מחלקת הרכש והלוגיסטיקה  נמצאת באגף הכספים, בניין גולדסמית בהר הצופים. המחלקה מהווה את הגורם האחראי לרכישת טובין ושירותים עבור צרכיהם השונים של כל גורמי האוניברסיטה (מנהלי ומחקרי) לצורך הפעילות השוטפת של הארגון. כמו כן, מהווה המחלקה כתובת לכל נושא הרכש על כל היבטיו. בנוסף, למחלקת הרכש כפופה יחידת המחסן המרכזי הנמצאת בגבעת רם.

מחלקת הרכש מהווה את השילוב והאיזון המתבקש בין הצרכים של הפרט והמערכת לבין התשומות הנדרשות והמגבלות התקציביות הקיימות (עד כמה שניתן כמובן), תוך השתדלות יתרה לא לפגוע בחופש האקדמי.

בהרצאה נסקור בקצרה את רקע המחלקה, ההיסטוריה של יחידת הרכש בעבר והפיכתה למחלקה מקצועית המוכרת כיום. כמו כן את כניסת מערכת ה-SAP החיונית לארגון וההכרחית במיוחד למחלקת הרכש. נציג את המבנה ארגוני של המחלקה, פעילות המחלקה ותחומי אחריות של כל מדור. נציג את היקף פעילות הרכש בשנה לרבות כמות ההזמנות והתקציבים (כולל חסכון) באוניברסיטה. בהרצאה יוצג מידע, נהלים ודגשים הנדרשים לידיעת כל אחד ואחת בארגון.

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>>