שאלות נפוצות של מועמדים לאוניברסיטה: איך אפשר להתקבל לאוניברסיטה תוך שנה בלבד גם אם אין לי תעודת בגרות מלאה? יש לי בגרות לא רעה, אבל היא אינה מספיקה לקבלה לרפואה/משפטים/מדמ"ח וכו' – איך אגדיל סיכויי קבלה? למה לא בי"ס אקסטרני? ואם אני חרדית או חרדי ללא תעודת בגרות כלל? או יוצא בשאלה? ואם אני בעלת תעודת בגרות ישראלית אבל למדתי ונבחנתי בערבית? מי המורים והמורות במכינה?
באוניברסיטה העברית קיימות 6 מכינות קדם-אקדמיות שנועדו לשפר סיכויי קבלה וגם סיכויי הצלחה בתואר. במפגש נעשה סדר ונראה מה ההבדלים ביניהן ולמי כל אחת כפופה. ואז נתמקד במכינה האוניברסיטאית "הכללית" והחרדית. נכיר לכם את ההגיון העומד מאחוריהן ואת תכנית הלימודים, שהיא המגוונת ביותר בישראל מבחינת המקצועות הנלמדים, כך שכל התלמידים ימצאו מקצוע מדעי שמעניין אותם. נסביר למה אצלנו "מאתגר אבל הכי טוב".
פרופ' נסים בן-אריה, ראש המכינות הכללית והחרדית, מזמין אותך אישית להשתתף וללמוד על המכינה, שבוגריה מפוזרים בכל הפקולטות באוניברסיטה, ורבים מהם מסיימים בהצלחה את לימודיהם. לא רק שהידע חשוב לעבודתכם, אלא כבונוס תכירו תכנית שתוכל לסייע לילדיכם, קרוביכם ומכריכם לשפר את סיכויי הקבלה לאוניברסיטה העברית, וגם לאחרות.
לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.