דע את היחידה: חברת הנכסים | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
א', 13/03/202211:00
Meet The Unit - Real Estate

חברת הנכסים אמונה על הפיתוח והתכנון של האוניברסיטה במטרה להביא לכך שהתשתית הפיזית, בהסתכלות ארוכת טווח, תשרת את מטרת הליבה של האוניברסיטה - מצוינות אקדמית במחקר והוראה. לצורך כך, בין היתר, מקדמת חברת הנכסים תוכניות מתאר לשני הקמפוסים המרכזיים – הר הצופים וספרא. בנוסף מקדמת חברת הנכסים הקמה של מתחמי מעונות חדשים בכדי להתאים תשתית חשובה זו לצרכי האוניברסיטה ולטעמי הסטודנטים בעשרות השנים הקרובות.

כמו כן, מממשת חברת הנכסים מטרת ליבה נוספת שהינה חיזוק קשרי אקדמיה - תעשיה. מה שהחל לפני כ-20 שנה ככפר הייטק קטן לחברות הזנק בתחילת דרכן, מתפתח לכדי פארק הייטק ענק ויחיד מסוגו בישראל שהולך ונבנה בימים אלו בקמפוס ספרא. על כל זאת ועוד נרחיב במפגש....

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>>