ערב של אוכל מקומי ועונתי. ערב שכולו אוכל למחשבה.
בערב המשותף יובילו השף ענר בן רפאל ואשת הקולינריה אפרת אנזל את האורחים למסע מרתק ומעורר מחשבה סביב תפיסת העולם המשותפת שלהם.
הערב ייפתח בדרינק, ביס פתיחה וסיור מרתק עם ענר בגינה האורגנית של מסעדת אלטער, משם ימשיך להרצאה קצרה של אנזל על מהות המושג "קולינריה מודעת", המגמה המובילה בעולם הקולינריה של ימינו. משם יתיישבו האורחים לארוחת ערב בת 6 מנות, המבוססת כולה על חומרי הגלם שיהיו בשיאם באותו היום – מהאדמה, מהים ומהמרעה – ארוחה שהיא שיר הלל לחומרי הגלם המאפיינים את העונה, כאשר מאחורי כל בחירה יש סיבה, ערך וכוונה. לאורך הערב, ילוו ענר ואפרת את הסועדים במפגש בלתי אמצעי ומעורר שיח על הבחירות שאנחנו עושים בצלחות שלנו.
הארוחה תלווה במבחר יינות מהכרמים האקולוגיים של יקב תבור. יין איכותי מהסדרות המובחרות של יקב תבור.
בוגרי העברית זכאים להנחה מיוחדת: 50 ש"ח בהזנת קוד קופון MINDFUL50
* הארוחה כוללת פתיח ו-6 מנות, קפה ויין ללא הגבלה.
* הארוחה מוגשת בפורמט זוגי הכולל מנות לחלוקה. (לא ניתן להזמין מקום ליחיד, אך ורק זוגות).
* קיימת אפשרות לארוחה זוגית צמחונית - אנא בחרו באפשרות זו בעת הרכישה. שימו לב - אין אפשרות לשלב תפריט רגיל וצמחוני בארוחה הזוגית.
* עקב מבנה האירוע והארוחה – לא ניתן להתחשב באלרגנים, עמכם הסליחה.
* המחיר אינו כולל דמי שירות
* המסעדה לא כשרה