יזמות למען קיימות | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ג', 17/11/202017:30
Facultech - SDG

מועדון היזמות של הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, FaculTech, בשיתוף עם מרכז היזמות האוניברסיטאי HUJI Innovate פועל בקמפוס מזה שלוש שנים למען פיתוח חדשנות ויזמות בתחום ה-AgriFoodTech, העמקת הכרות עם עולם היזמות, הרחבת הידע וההתמחות בתחום, וחיזוק הקשר של הסטודנטים/יות ובוגרי הפקולטה עם התעשייה.

ב-17.11.2020 המועדון פותח שנה רביעית של פעילות ואנחנו מזמינים את כולם לאירוע בו תקבלו את כל העדכונים מעולם החדשנות ויזמות המקדמת קיימות בתחום ה-AgriFoodTech.
בואו לשמוע על האירועים המתוכננים לשנה הקרובה, על תכנית היזמות OPEN AgFood שתסייע לכם להוציא רעיון אל הפועל, להפוך את הידע מהתארים האקדמיים לפרקטיקה ולהצטרף לקבוצה של יזמים ויזמיות.

אג'נדה:
-דברי פתיחה של דיקן הפקולטה - פרופ' בני חפץ
-דברי פתיחה של סגן דיקן למחקר - פרופ' מאשה ניב
-דברי פתיחה של Huji Innovate - יותם זך, מנהל הקהילות של Huji-Innoavte
-הצגת מועדון היזמות ועיקרי התוכנית השנתית - יוליה מלניק קסלר, מנהלת מועדון הFaculTech.
-פאנל קיימות:
Or Katzman - Project Director at SDG Israel
Dr. Dikla Montekio Malter - Director of Investments & Partnerships at The Kitchen Hub
Dr. Alejandro Marabi - Senior R&D Manager at PepsiCo
Nirit Hurwitz Oren - Country Development Manager Israel, Danone
Prof. Berta Levavi-Sivan - Vice Rector at The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem
-שיח ושאלות מהסטודנטים/יות

שימו לב!!!
* השתתפות ללא עלות אך מחייבת הרשמה מראש.
* האירוע נערך כחלק משבוע היזמות העולמי.

להרשמה לאירוע לחצו כאן: https://www.eventbrite.com/e/128478112493

.