מה קשורה האהבה? | ארגון בוגרי העברית

מה קשורה האהבה?

תאריך:
ה', 11/02/202120:00
Torch Talks - Whats Love got to do with it?

בדיוק לפני יום האהבה הצטרפו לד"ר אליקים כסלו מהאוניברסיטה העברית לשיחה אינטראקטיבית כשהוא דן בסטיגמה ובאפליה נגד הלחץ להינשא.

ד"ר אליקים כסלו הוא מרצה בכיר בבית הספר למדיניות ציבורית באוניברסיטה העברית ועמית מחקר במכון טרומן, המתמחה במיעוטים, מדיניות וטכנולוגיה. ד"ר כסלו הוא בעל תואר דוקטור בסוציולוגיה מאוניברסיטת קולומביה ושלושה תארים מתקדמים בייעוץ, מדיניות ציבורית וסוציולוגיה. הוא קיבל את מלגת פולברייט של ארה"ב ואת הפרס לחוקרי פולברייט מצטיינים.

ד"ר כסלו הוא מחבר הספר "רווקות מאושרת" שפורסם על ידי הוצאת אוניברסיטת קליפורניה. הספר תורגם לסינית, קוריאנית, יפנית, ערבית, עברית ומספר שפות אחרות. כסלו הוא תורם קבוע למגזין "פסיכולוגיה היום" ומאמריו צברו למעלה מחצי מיליון קריאות ומצוטטים לעתים קרובות.

כסלו עובד כעת על ספרו החדש – "Relationships 5.0", ושואל כיצד התפתחויות טכנולוגיות אחרונות עשויות לגרום לנו לחשוב אחרת על חיי המשפחה שלנו, על ענייני אהבה ועל הצרכים הרגשיים. הוא מנתח שלוש מהפכות טכנולוגיות בהתהוות: המהפכות הקוגניטיביות (AI), החושניות (VR ו- AR) והפיזיות (רובוטים).

להרשמה >>>
הוובינר יתקיים בשפה האנגלית