סדנת לנצח על הבמה | ארגון בוגרי העברית

מיקום:
מועדון הטוקהאוס בנמל תל אביב

Dr. Merilin Etkinson

מאז 1980 'אריקסון אימון בינלאומי' – בית ספר בינלאומי לאימון המעניק לתלמידיו את ההסמכה היוקרתית ביותר בעולם האימון – הסמכת איגוד ה-ICF – מוביל את תחום הכשרת המאמנים ותוכניות אימון למנהיגים בזירת העסקים ברחבי העולם. לאריקסון סניפים ביותר מ- 85 מדינות ועכשיו גם בישראל!

באריקסון מכשירים מאמנים בשיטתה הייחודית של ד"ר מרילין אטקינסון, The Art & Science of coaching, שיטה המבוססת על מציאת פתרונות. זהו שילוב ייחודי בין שיטת אימון מקצועית, ובין מתודולוגיות צמיחה אישית סופר מפותחות. תכניות ההכשרה של אריקסון משלבות אימון ברמת מומחיות גבוהה ביחד עם עקרונות מוכחים מהעולם הארקיסוניאני וטכניקות מיוחדות ממוקדות תוצאות.

מרילין מאמינה כי העלאת המודעות העצמית ויצירת השראה לתהליכי צמיחה אישית, מחוללות תהליכי שינוי חיובי בעולם כולו. היא מאמינה כי הקניית תהליכי שינוי ואימון כמוה כמסע, המייצר נקודת שיא של מודעות אנושית.

באריקסון יודעים שלכל אחד ואחת מאיתנו יש את היכולת להשפיע באופן חיובי על שינוי בחיינו, ולהוות השראה לשינוי חיובי בחייהם של אחרים, ולכן יש לאריקסון מרכז עסקי ומגוון תכניות אימון איכותיות ייעודיות לבוגרי אריקסון – שהוכחו ככאלה המגבירות יכולת תקשורת בין אישית ויכולת של הפרט להיות מעורב ומשפיע באופן עמוק ומשמעותי.

ד"ר מרילין אטקינסון - אשה שכדאי לפגוש לפחות פעם בחיים! מייסדת 'אריקסון אימון בינלאומי' ויוצרת המודל לאימון ממוקד פתרונות ותוצאות. תרמה באופן פעיל להופעתה ולהתרחבותה של הפסיכולוגיה ממוקדת התוצאות ברחבי העולם, תרמה לתחום ה-NLP, ולפיתוח מודל המטא-פרוגרמס הנלפיסטי לניתוח תעסוקתי וניהולי. כפסיכולוגית ארגונית היא זיקקה שיטות ממוקדות פתרון בהקשרים ניהוליים שונים, ויצרה כלים יעילים וקלים לשימוש עבור מנהלים. במשך שנים נמנתה על תלמידיו הבולטים של ד"ר מילטון אריקסון, הפסיכיאטר

יומיים עוצמתיים ומרתקים בהם תוכלו לפתח את היכולות והיצירתיות שלכם כנואמים מעוררי השראה!
ביומיים הללו תעברו אל תוך עולם של הנחיית קהל בסגנון אימוני ייחודי, סגנון
הנחיה שיאפשר לכם לייצר קשר עוצמתי בינכם ובין הקהל שלכם.

זו סדנה על: עוצמה אנושית, על הבלטת יתרונות טבעיים ועל יצירת השראה!
היא מבוססת על היכולת של כל אחד ואחת מאיתנו למתוח את גבולות המסוגלות שלנו, כבעלי מוח גמיש ומשתנה.

בסדנה תגלו כיצד להתיישר מבפנים עם הנואם החזק והמחויב שיש בכם, וגם את היכולת להסתנכרן עם מי שמולכם, כך שיחוש מעורב באופן עמוק כאשר אתם מרצים או מלמדים.

בוגרי העברית זכאים ל-15% הנחה ממחיר ההשתפות! מהרו להירשם, מספר מקומות מוגבל!
לפרטים נוספים והרשמה:

הסדנה תתקיים במיקום נוח, זמין ומזמין
מועדון הטוקהאוס בנמל תל אביב
בתאריכים
19-20/2/2020
ימים רביעי חמישי בין השעות 18:00-09:00

בסדנה יוגשו משקאות קרים וחמים וכיבוד קל כגון מאפים, פירות וירקות.
מסעדת טוקהאוס והבר יהיו פתוחים לארוחת צהריים עם תפריט מגוון ומחירים מיוחדים ומוזלים למשתתפי הכנס.

חניה מסובסדת בנמל תל אביב למשתתפי הסדנה