התכנית ללימודי ניתוח התנהגות יישומי (ABA) | ארגון בוגרי העברית

התכנית ללימודי ניתוח התנהגות יישומי (ABA)

29 אוגוסט, 2021
ABA Program - HUJI 2021

רוצים ללמוד מקצוע חדש, מאתגר, מרתק וחיוני?
רוצים להשפיע על איכות חייהם של אנשים?
רוצים לפתח מיומנויות להתמודדות עם התנהגויות מורכבות במספר אוכלוסיות?

הצטרפו אלינו לתכנית הדו-שנתית ללימודי ניתוח התנהגות יישומי - ABA. שנתיים של הכשרה וליווי ותוכלו להיות מנתחי התנהגות, אשר מספקים טיפול, הדרכה והנחייה במסגרות ציבוריות ופרטיות.

למה דווקא באוניברסיטה העברית?
תכנית הלימודים הינה חלק מבית הספר לחינוך באוניברסיטה המובילה בישראל, המכוונת לסטנדרטים המקצועיים הבין-לאומיים הגבוהים ביותר לקבלת הסמכה. אנו בטוחים שלא תרצו להתפשר על פחות מכך!

בימים אלה ההרשמה לתכניות השונות של בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס לשנת תשפ"ב נמצאת בעיצומה!

לפרטים נוספים ולהרשמה :טל' 02-5880128 / 02-5882036 מייל: talh@savion.huji.ac.il

מוזמנים לקרוא יותר על תכנית זו ועוד באתר שלנו: התכנית ללימודי ניתוח התנהגות יישומי - האוניברסיטה העברית בירושלים.

לבוגרי האוניברסיטה העברית בירושלים - הנחה של 300 ₪! (פטור מדמי ההרשמה).

נותרו עוד מספר מקומות בקבוצה המתגבשת - נשמח לראותכם עמנו :)

התוכנית מתאימה לבוגרי חינוך, פסיכולוגיה ומדעי ההתנהגות, עו"ס, מטפלים פרא-רפואיים ומקצועות החינוך והטיפול השונים.
תכנית הלימודים מבוססת על הדרישות של הארגון להסמכת ממתחי התנהגות (Behavior Analyst Certification Board) והארגון הבין-לאומי לניתוח התנהגות (Applied Behavior Analysis International)