יש לך את הסטארט-אפ החם של 2023? | ארגון בוגרי העברית

יש לך את הסטארט-אפ החם של 2023?

22 פברואר, 2023
Asper Prize 2023

פרס אספר זו תחרות סטארט-אפים הנערכת השנה בפעם השנייה ומתקיימת באוניברסיטה העברית בירושלים. התחרות חוגגת סטארט-אפים המשתמשים בטכנולוגיות חדשניות במטרה ליצור אימפקט חיובי בקנה מידה עולמי.

התחרות פתוחה לסטארט-אפים צעירים אשר נוסדו החל משנת 2019 וקשורים לאוניברסיטה העברית (צוות המייסדים חייב לכלול לפחות בוגרת או בוגר, חוקר או חוקרת, סטודנטית או סטודנט, איש או אשת סגל של האוניברסיטה), או סטארט-אפים המבוססים על טכנולוגיה שפותחה באוניברסיטה.

לסטארט-אפים הזוכים בתחרות יוענק פרס אספר על סך 100,000 ש"ח והטייטל "The Hebrew University Rising Startup of the Year".

כחלק מהתחרות, המתחרים המובילים ייפגשו עם משקיעים ובכירים בתעשייה מהארץ ומהעולם, ויציגו באירוע חבר הנאמנים של האוניברסיטה העברית במהלך חודש יוני 2023.

אז אם יש לך סטארט-אפ מנצח - מזמינים ללמוד את הפרטים ולהגיש את מועמדתך >>>