לדעתך הסטארט-אפ שלך שהולך לפרוץ ב-2024? אז בדיוק עבורך פתחנו את ההרשמה לפרס אספר 2024! | ארגון בוגרי העברית

26 פברואר, 2024
Asper Prize 2024

זוהי השנה השלישית בה מתקיים פרס אספר, תחרות סטארטאפים בחסות האוניברסיטה העברית, שנועדה לקדם מיזמים המשתמשים בטכנולוגיות חדשניות במטרה לייצר אימפקט חיובי בעולם. הצוות הזוכה יוכרז כהסטארטאפ המבטיח של השנה על ידי האוניברסיטה העברית ויזכה בפרס כספי על סך 100,000₪ (equity-free). במסגרת התחרות, 12 המיזמים שיעפילו לחצי הגמר יקבלו הזדמנות ייחודית להיפגש אחד על אחד עם משקיעים מובילים בתעשייה. באירוע הגמר, חמשת הפיינליסטים יציגו את המיזם שלהם במסגרת מושב חבר הנאמנים של האוניברסיטה העברית מול מנהלים ומשקיעים בכירים מהארץ ומהעולם שיבחרו את הזוכה.

התחרות פתוחה לחברות טכנולוגיות עם חבר צוות אחד לפחות מקהילת האוניברסיטה העברית (בוגרים ובוגרות, סגל, סטודנטיות וסטודנטים) או חברות העושות שימוש בקניין רוחני של האוניברסיטה העברית.

לפרטים נוספים והרשמה >>>