אבי בן נון – סמנכ"ל מידרוג | ארגון בוגרי העברית

אבי בן נון – סמנכ"ל מידרוג

22 ינואר, 2019
Avi Ben Noon - VP of Midrug

אבי בן נון התמנה לתפקיד סמנכ"ל לתחום המוסדות הפיננסיים בחברת דירוג האשראי מידרוג. בן נון יהיה אחראי על דירוגי הבנקים, חברות הביטוח, חברות כרטיסי אשראי, בתי השקעות וחברות מימון חוץ בנקאיות וכן יהיה אחראי לקידום הסקירות הכלכליות במידרוג. בנוסף, אבי בן נון מנהל צוות עובדים הכולל אנליסטים ועוזרי מחקר. הוא בוגר תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ובעל תואר  MBA שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים. ניהל את מחלקת מוסדות פיננסים בשנתיים וחצי האחרונות של החברה. בעברו מילא מספר תפקידי אנליזה ומסחר במחלקת המחקר של בנק ישראל, בקרן גידור ובמערכת הבנקאית.

מידרוג מקבוצת Moody's היא חברת דירוג מובילה בישראל המדרגת מעל 200 חברות בתחומי התאגידים, חברות החזקה, מוסדות פיננסיים, תשתיות ומימון מובנה. מנכ"ל החברה הוא ערן היימר שאף הוא בעל תואר ראשון ושני במנהל עסקים עם התמחות במימון ובנקאות מהאוניברסיטה העברית בירושלים.