המנכ"ל החדש של BIRD - קרן המחקר והפיתוח התעשייתית הדו-לאומית (ארה"ב-ישראל) | ארגון בוגרי העברית

המנכ"ל החדש של BIRD - קרן המחקר והפיתוח התעשייתית הדו-לאומית (ארה"ב-ישראל)

14 דצמבר, 2022
BIRD Foundation - Jaron Lotan - New Executive Director

חבר הנאמנים של קרן BIRD בחר בירון לוטן לשמש כמנהל החדש של הקרן. לוטן יחליף את דר' איתן יודילביץ', המכהן בתפקיד מאז 2006.

קרן בירד מקדמת שיתופי פעולה בין חברות אמריקאיות וישראליות במגזרים טכנולוגיים שונים לפיתוח מוצרים משותפים.  בנוסף למתן מענקים של עד 1.5 מיליון דולר, הקרן מסייעת בעבודה עם חברות לזיהוי שותפים אסטרטגיים פוטנציאליים ומפגישה בין שותפים פוטנציאליים.

ירון לוטן מביא לקרן ניסיון רב שנים בתפקידי ניהול מרכזיים עם חברות טכנולוגיה מובילות. כיום הוא משמש כסגן יושב ראש מכון אהרון למדיניות כלכלית באוניברסיטת רייכמן. לוטן בעל תואר ראשון במתמטיקה וכלכלה ותואר שני בכלכלה, שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

ברכותינו!