פרס ברונו לשנת 2021 | ארגון בוגרי העברית

פרס ברונו לשנת 2021

28 יוני, 2021
2021 Bruno Awards

פרס ע"ש מיכאל ברונו נוסד בשנת 1999 לזכרו של פרופסור מיכאל ברונו, לאחר מותו בטרם עת בשנת 1996. פרופסור ברונו כיהן כנגיד בנק ישראל בין השנים 1986 - 1991, חתן פרס ישראל לכלכלה והיה יו"ר הוועדה של פרס רוטשילד. הפרס היוקרתי הזה מוענק מדי שנה לשלושה חוקרים צעירים ישראלים מצטיינים המסמלים לא רק את הצטיינותם בתחום מסוים אלא גם חוקרים בעלי יכולת ההנהגה שיש בה כדי להשפיע על החיים האקדמיים בישראל, מעבר לתחומי המחקר הספציפיים שלהם.

זוכי פרס ברונו לשנת 2021:

פרופ' תמר הרציג - המחלקה להיסטוריה, בית הספר למדעי ההיסטוריה ע"ש צבי יעבץ, אוניברסיטת תל אביב. בוגרת תואר ראשון, תואר שני ודוקטורט מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

פרופ' מונא חורי-כסאברי – סגנית נשיא על נושאי אסטרטגיה והמגוון האנושי, האוניברסיטה העברית בירושלים. בוגרת תואר ראשון, תואר שני ודוקטורט מהאוניברסיטה העברית בירושלים; פוסט דוקטורט במרכז צ'אפין הול לילדים באוניברסיטת שיקגו ובאוניברסיטה העברית.

פרופ' ירדנה סמואלס - מכון אקארד לחקר אבחון סרטן, מכון ויצמן למדע. בעלת תואר ראשון מאוניברסיטת קיימברידג', בריטניה; תואר שני בחקר אימונולוגיה וסרטן מהאוניברסיטה העברית בירושלים; דוקטורט בביולוגיה של סרטן מולקולרי בקולג' אימפריאל, לונדון.

ברכותינו לכל הזוכות!