קורס גישור: מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים | ארגון בוגרי העברית

קורס גישור: מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים

28 נובמבר, 2021
Conflict Resolution Course - Special Discount

המחלקה להשתלמויות ולפיתוח מקצועי של בית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית בירושלים, בשיתוף קבוצת "גושרים", שמחים להציג את קורס גישור: מיומנויות לניהול ויישוב קונפליקטים. תכני הקורס עומדים באמות המידה של ועדת גדות. הקורס מעניק לבוגריו תעודת מגשר. הקורס יתקיים בבית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית בירושלים (קמפוס הר הצופים) ובמידת הצורך יועבר לפורמט מקוון.

הקורס יעסוק ברכישת מיומנויות לניהול תהליך גישור, כדרך ליישוב סכסוכים וניהול ממשקי עבודה בדרך של דיאלוג ושיתופי פעולה. כן, יעסוק בפיתוח מיומנויות לניהול משא ומתן והתמודדות עם שיחות קשות, תוך הקניית כלים וטכניקות להתמודדות עם קונפליקטים בחיי היומיום.

הקורס המרתק מיועד לאנשים המבקשים לרכוש כלים וטכניקות יישומיים למניעה, ניהול והתמודדות עם קונפליקטים וכן, לניהול אפקטיבי של ממשקי עבודה ומשאיים ומתנים. בנוסף, הקורס מיועד לבעלי תפקידים שונים, העובדים עם אנשים, מקבלי החלטות, לקוחות וספקים, אנשי חינוך והוראה, מנהלים, יועצים חינוכיים, עו"ס, מדריכים, מטפלים, אנשים העוסקים בתחומי חברה וקהילה, חינוך בלתי פורמלי ועוד.

הקורס יכשיר מגשרים מקצועיים!

היקף הקורס: 60 ש"א, אחת לשבוע (12 מפגשים בני 5 ש"א).
בוגרי העברית זכאים להנחת חנוכה מיוחד של 300 ש"ח (פטור מדמי רישום).
עלות הקורס (במחיר ייחודי): 2,700 ש"ח בלבד!

* הכרה לגמול השתלמות, פיתוח מקצועי ב"אופק חדש" וכן מימון קרנות ההשתלמות - ע"פ נהלי משרד החינוך *

הקורס מתחיל מיד אחרי חנוכה ב-07/12/2021 - מהרו להירשם!

נשמח לעמוד לרשותכם למענה על שאלות ולהרשמה!

טלפונים במזכירות המחלקה: 02-5880128 / 02-5882036

דואר אלקטרוני: talh@savion.huji.ac.il