מלגה לבוגרי העברית ב-Digitalent | ארגון בוגרי העברית

מלגה לבוגרי העברית ב-Digitalent

14 נובמבר, 2019
Digitalent Scholarship

אם תחום השיווק הדיגיטלי מעניין אתכם, זו ההזדמנות שלכם ללמוד, ליהנות ממלגה, ולהצטרף לקהילת הדיגיטל המובילה בישראל!
Digitalent, בית הספר של תעשייה הדיגיטל, מזמין אתכם - בוגרי האוניברסיטה העברית - להשתלב באחד משני המקצועות הנדרשים ביותר בתעשיית השיווק הדיגיטלי: מנהלי קמפיינים PPC, ומנהלי תוכן ומדיה חברתית. ההכשרות שלנו נבנו ביחד עם עשרות מעסיקים בתחום המחכים לגייס בסיום הקורס את הטאלנטים החדשים. הכשרות קצרות, ממוקדות, ובעיקר - פרקטיות, המאפשרות השתלבות מהירה בסיומן.

המועמדים אשר יעברו את תהליך הקבלה ויעמדו בדרישות הקורס, יוכלו ליהנות ממלגת תעשייה ייעודית בסך 1000 שקלים.
המלגה היא במימון החברות המובילות בתחום, ומיועדת עבור מועמדים שעוברים את תהליך הקבלה לקורס ונמצאים מתאימים להשתלבות בתפקיד ראשוני בתעשייה.

עלות ההכשרות לפני מלגה

קורס מנהלי תוכן ומדיה חברתית
9,300 ש"ח כולל מע"מ
16 מפגשים | ימי  ב | חניה חינם ובסמוך לתחנת רכבת