בוגרת העברית - ראשת אגף דוברות וקשרי רגולציה בבנק לאומי | ארגון בוגרי העברית

בוגרת העברית - ראשת אגף דוברות וקשרי רגולציה בבנק לאומי

14 ספטמבר, 2021
Efrat Cohen - Bank Leumi Speaker

אפרת כהן מונתה לראש אגף דוברות וקשרי רגולציה בבנק לאומי. היא מכהנת כיום בתפקיד מנכ"לית פארמה ישראל (איגוד חברות הפארמה הרב-לאומיות בישראל). כהן תחליף בתפקיד את לירן גורדון, דוברת לאומי ב-8 השנים האחרונות.

מנכ"ל לאומי חנן פרידמן החליט שלבד מאחריות על דוברות הבנק והחברות הבנות שלו, כהן תהיה אחראית גם על תחום קשרי הרגולציה של הבנק. טרם הגעתה של כהן לפארמה ישראל, הייתה שותפה וראש מחלקת הרגולציה במשרד עורכי הדין תדמור ושות' פרופ' יובל לוי ושות'. קודם לכן, שימשה כתבת לענייני כלכלה בגלי צה"ל ובערוץ 10 ומגישה ועורכת של תוכניות אקטואליה.

כהן, בת 43, היא בעלת תואר ראשון במשפטים ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית ותואר שני במשפט מסחרי מאוניברסיטת תל אביב.

מנכ"ל לאומי, חנן פרידמן, מסר: "אפרת מביאה עמה ניסיון עשיר ומגוון בתקשורת ובייצוג גופים עסקיים מול רשויות השלטון. אני מברך אותה על הצטרפותה לשורותינו, ובטוח שהיא תתרום בצורה משמעותית לחיזוק המותג 'לאומי'. אני מודה ללירן גורדון על שירותה ארוך השנים והמסור ומאחל לה הצלחה רבה בדרכה החדשה".

למקור >>>
צילום: רמי זרנגר