תכנית פוד-טק בעברית - מחזור חדש!

26 ספטמבר, 2024
Food-Tech At HUJI - Special Discount for HUJI Alumni

Food-Tech At HUJI - Special Discount for HUJI Alumni
מחזור נוסף של תכנית ההכשרה "פוד-טק בעברית" יוצא לדרך ב-23.12.2024! התוכנית מתקיימת במסגרת המדור ללימודי חוץ ובתמיכת חממת The Kitchen מבית שטראוס ורשות החדשנות, בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות של האוניברסיטה העברית. התוכנית נועדה להכשיר אקדמאיות ואקדמאים להשתלב בתעשיית הפוד-טק בישראל. היא כוללת לימודים, הכשרה מעשית וחשיפה לטכנולוגיות מתקדמות בעולם המזון.

חשוב! התוכנית מתאימה לבוגרות ובוגרי תארים מדעיים והנדסאיים. *

דברים שכדאי לדעת:

  • אפשר לשלב עם עבודה: הלימודים מתקיימים יום וחצי בשבוע למשך שלושה חודשים, ובהמשך יום להכשרה מעשית
  • התוכנית כוללת: לימודים בפקולטה, התנסות במעבדות, סיורים מקצועיים והכשרה מעשית בחברות
  • התוכנית מאפשרת השתלבות במגוון מקצועות מבוקשים בתעשייה

בוגרות ובוגרי העברית זכאים להנחה מיוחדת של 1000 ₪ 

מספר המקומות מוגבל! מהרו להירשם >>>

* בכפוף לעמידה בתנאי קדם ולריאיון קבלה